6 december 2021

Financieel & Juridisch

Boels Zanders breidt team Bestuursrecht uit met komst van Anouk Hofman en Steven Bastiaans

Anouk Hofman en Steven Bastiaans komen, per 1 december 2021 respectievelijk 1 januari 2022, team Bestuursrecht van Boels Zanders versterken. Hiermee is de beoogde uitbreiding van het team gerealiseerd en zet het de groeiambitie van Boels Zanders in Limburg en Zuidoost-Brabant verder kracht bij.

Anouk Hofman is advocaat met ruime en specialistische ervaring in het bestuursrecht. Zij is een gedegen, praktische, maar bovenal verbindende overheidsadvocaat met een duidelijk oog voor de politiek-bestuurlijke verhoudingen van haar werk. Zij is een expert op het gebied van gebiedsontwikkeling en samenwerkingen tussen overheden. Zij publiceert en doceert ook regelmatig over deze onderwerpen. Anouk is tevens rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Limburg, sector bestuursrecht

Steven Bastiaans is als advocaat begonnen bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Naast zijn interesse in algemeen bestuursrecht is hij gespecialiseerd in de bestuursrechtelijke aspecten van het privacyrecht (AVG) en het omgevingsrecht. Hij heeft de Grotius specialisatieopleiding Privacyrecht gevolgd en publiceert regelmatig over dit onderwerp. Steven heeft in 2016 zijn eerste stappen in de advocatuur gezet als student-stagiair bij Boels Zanders.

"Wij zijn erg verheugd met de uitbreiding en versterking van ons team Bestuursrecht. Anouk en Steven nemen ervaring mee en geven daarmee direct een extra kwaliteitsimpuls aan ons team. Daarnaast geloven wij dat Anouk en Steven als persoon goed passen binnen de open Boels Zanders cultuur" aldus Xander Wynands, specialisatieleider Bestuursrecht van Boels Zanders.

Over Boels Zanders
Boels Zanders is een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland, jaarlijks vermeld in de top 25 van grootste Nederlandse advocatenkantoren. Vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven behartigen meer dan 70 advocaten en 50 ondersteuners dagelijks de juridische belangen van (internationale) ondernemers, bestuurders en hun organisaties in het MKB en grootbedrijf, (semi)overheid en non-profit instellingen. Meer informatie: www.boelszanders.nl