PSV

25 landstitels, internationale successen en dito uitstraling. Dat is onze club. Een club waar ‘Eendracht maakt macht’ het motto is.

Een club waar we samen hard werken en succes vieren. Niet per se de grootste, rijkste of meest brutale maar wel de slimste en juist daardoor succesvol. Een voetbalclub met een groot en divers zakelijk netwerk die tot de grootste van Nederland behoort. Een zakelijk netwerk waar je altijd gastvrij ontvangen wordt, zowel tijdens wedstrijden in het Philips Stadion als buiten wedstrijddagen om.

En waar we jou én jouw organisatie helpen jouw zakelijke doelstellingen te behalen.

Grootste zakelijke netwerk van Zuid-Nederland

Alle bedrijven en relaties die zakelijk zijn verbonden aan PSV, vormen samen een van de grootste zakelijke netwerken van Zuid-Nederland: PSV Business.

PSV Business is een uniek platform voor ondernemers voor het versterken, onderhouden en uitbreiden van uw zakelijke contacten alsook voor het realiseren van uw zakelijke doelstellingen met PSV als (marketing) platform. Uw merkvoorkeur vergroten, bouwen aan naamsbekendheid, leads of exposure genereren? PSV Business is de innovatieve verbinder tussen club, fans en partners.

Join the Club!

Weten wat PSV Business voor u en uw organisatie kan betekenen en onderdeel worden het zakelijke netwerk van PSV?

Join the Club met PSV Business!

Gerelateerd