Partner

28 maart 2022

Innovatie & DuurzaamheidTech, Ict & SmartSport

PSV EINDHOVEN EN ANYCOIN DIRECT

EEN UNIEKE SAMENWERKING

De wereld verandert en de Brainport regio verandert mee. De cryptowereld is ook een wereld die constant in beweging is, waarin idealen als zelfredzaamheid, logisch nadenken en macht voor het volk centraal staan. Hoe een Brabants bedrijf door middel van innovatie, persoonlijke assistentie en een bijzondere samenwerking met PSV Eindhoven, crypto toegankelijk probeert te maken voor iedereen.

Op 17 augustus 2021, wordt het dan officieel bekend gemaakt. Anycoin Direct en PSV Eindhoven kondigen een unieke partnership aan voor de komende twee jaren. Als jongens uit de regio is het een droom die uitkomt voor oprichters Bram Ceelen en Lennert Vlemmings. Maar wat maakt deze samenwerking dan zo’n goede match? Misschien is het wel de Brabantse nuchterheid waar deze prachtige regio zo bekend om staat. Anycoin Direct beseft dat niet altijd degene met de grootste mond of het meeste geld degene is die uiteindelijk zal bovendrijven, maar dat je verbondenheid moet creëren met alle stakeholders, in wat voor markt of industrie je dan ook opereert. Deze Brabantse nuchterheid en binding is ook een van de redenen waarom PSV Anycoin Direct gekozen heeft als officiële cryptopartner. Hoewel er meerdere buitenlandse partijen in de race waren voor het partnership is er bewust gekozen voor Anycoin Direct. Een bedrijf waar supporters zich mee kunnen identificeren. Met persoonlijke assistentie in het Nederlands (of Brabants als je belt met de klantenservice)

Anycoin Direct, gevestigd in Veghel, is een cryptoplatform waarop meer dan 25 verschillende cryptovaluta worden verhandeld. Dit handelen van crypto kan af en toe lastig en ingewikkeld zijn en dus streeft Anycoin Direct er naar om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierdoor ligt de focus van het bedrijf op uitstekende (en persoonlijke) klantenservice, toereikende informatie en een bestel proces wat stap-voor-stap gaat . Met meer dan 400.000 klanten is Anycoin Direct een gevestigde naam in de crypto wereld, zowel nationaal als internationaal. Maar dat is nog maar het begin. Net als de Brainport regio wil Anycoin Direct de komende periode verder ontwikkelen middels een aantal sleutelinnovaties. Via de samenwerking met PSV, wil Anycoin Direct de naamsbekendheid in Nederland verder uitbreiden.

‘Met meer dan 400.000 klanten is Anycoin Direct een gevestigde naam in de crypto wereld, zowel nationaal als internationaal’

Een andere reden waarom PSV voor Anycoin Direct heeft gekozen als partner is de toekomst. “De mogelijkheden en de toekomst die de wereld van cryptocurrency biedt, zijn veelbelovend. Als club in het hart van de Brainport regio zijn we dan ook altijd bezig met innoveren, cryptocurrency past goed in dit plaatje.” aldus Frans Janssen, Commercieel Directeur bij PSV. Dit is ook waarom PSV het te betalen sponsorbedrag laat uitbetalen in Bitcoin. Hierin is PSV trendsetter als eerste grote club in de EU.

Als bedrijf in het hart van de Brainport regio is Anycoin Direct uiteraard zelf ook volop aan het innoveren om haar klanten een nog betere ervaring te kunnen bieden. Hierbij staan klantenservice en veiligheid bijzonder hoog in het vaandel. In de komende periode wordt er flink gewerkt aan het gebruiksgemak, het aanbod en de aanvullende informatie die de klant verder helpt. Ook worden er in de komende periode een aantal bijzondere dingen aangekondigd. Via de samenwerking met PSV Eindhoven willen we ook de informatieve kant van cryptocurrency laten zien. Hoe werkt het en waar moet je op letten? Een andere kant van het verhaal belichten. Dit soort informatie kunnen we de komende periode op een verantwoordelijke manier verspreiden onder alle PSV supporters.

‘Het kopen van crypto zo gemakkelijk maken als het online bestellen van een pizza’

Anycoin Direct is in 2013 opgericht door 3 vrienden, Julian, Bram en Lennert. Toen de zus van Lennert over Bitcoin vertelde, besloten ze dit te kopen. Dit bleek lastiger dan gedacht. Waar moet ik het naartoe sturen? Wat is een wallet überhaupt? Hoeveel moet ik kopen? Al snel kwamen de drie heren tot de conclusie dat zij dit zelf beter konden inrichten. Ondertussen is het bedrijf bijna tien jaar verder, wat Anycoin Direct een van de oudste crypto bedrijven van Nederland maakt. Met een officiële DNB registratie op zak staat de blik op de toekomst gericht. Het uiteindelijke doel? ‘Het kopen van crypto zo gemakkelijk maken als het online bestellen van een pizza’ aldus co-founder Bram Ceelen.