Partner

3 december 2021

Food (agri)

Scoor met jouw event in het Philips Stadion

In het Philips Stadion zijn al vele successen gevierd. Wij weten dan ook als geen ander hoe een goed feest eruit ziet. Een gezellige borrel voor een klein gezelschap vier je in één van de vele VIP-ruimtes en een feestelijke avond voor het voltallige personeel wordt een feest om nooit te vergeten vanuit de Bestuur- en Sponsoretage of rondom het veld. Voor elk evenement met een zakelijk, smakelijk, feestelijk of avontuurlijk karakter is een geschikte ruimte beschikbaar. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren en mee te variëren. Elke gewenste opstelling zetten we voor je klaar. Het Philips Stadion biedt vele mogelijkheden!

We create, you celebrate
Een wereld aan gastvrijheid in het hart van de stad. Een feest, een netwerkbijeenkomst, een congres of een diner: met het Philips Stadion als locatie is het altijd een dag vol beleving. Ieder evenement moet perfect zijn. Dat vereist passie, professionalisme, ervaring, inlevingsvermogen, gastvrijheid, smaak en stijl. Philips Stadion biedt het allemaal. En dat op een unieke locatie in het centrum van Eindhoven.

Tot in de mespuntjes
Welke sfeer wil je dat je event heeft? Nog geen idee? Laat je dan inspireren door de verschillende concepten van het Philips Stadion. Heb je een congres, bedrijfsevent of jubileum in het vooruitzicht? Team Philips Stadion zorgt ervoor dat niet alleen het eten en drinken, maar ook de styling en inrichting, volledig aan het concept zijn aangepast. Hiervoor kun je gebruik maken van een aantal standaard trendy concepten. Wat dacht je van een ‘Summerfood Festival’ of the ‘Roaring 20’s’. Uiteraard is het bij het Philips stadion ook mogelijk om een op maat gemaakt eventconcept te (laten) ontwikkelen. Samen zorgen we dat jouw concept tot in de mespuntjes uitgewerkt wordt.

Gastvrijheid & culinair
Hutten, als huiscateraar van het Philips Stadion en PSV, draagt met gastvrijheid, ambachtelijk bereid eten en drinken bij aan een beter, leuker, gezonder, lekkerder, eerlijker en duurzamer leven. Voor opdrachtgevers, gasten en medewerkers, voor de samenleving.
Gastronomie is altijd de belangrijkste drijfveer geweest binnen Hutten en koken op het hoogste niveau is de passie. Dat is en blijft de basis voor alle culinaire invullingen die Hutten maakt. Kwalitatieve en pure producten zijn de basis voor alle recepturen. Of het nu gaat om innovatieve hapjes voor jouw evenement of gezonde dagverse maaltijden voor tijdens een dag vergaderen. Altijd staan er verantwoorde, smaakvolle en verrassende gerechten op het menu.

Wij helpen je graag om jouw personeelsfeest of bedrijfsfeest onvergetelijk en doeltreffende te maken. Meer weten over de mogelijkheden? Wij komen graag in contact!

Joy Ophorst | Salesmanager Philips Stadion
joy.ophorst@philipsstadion.nl
06 – 552 248 06