Language Institute Regina Coeli

Language Institute Regina Coeli is het toonaangevende instituut als het gaat om het leren van een vreemde taal in een kort tijdsbestek. Het rendement van onze taaltrainingen is zo hoog dat mensen uit alle hoeken van de wereld naar Regina Coeli komen als ze een taal echt onder de knie willen krijgen.

Wij geloven dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Regina Coeli leert mensen beter communiceren in een andere taal. Daarnaast geven we onze cursisten iets dat nog veel waardevoller is:  zelfvertrouwen. Wie het beste uit zichzelf durft te halen werkt effectiever, behaalt betere resultaten en boekt persoonlijk succes.

De Nonnen van Vught
In de volksmond heten we ‘de Nonnen van Vught’. We danken deze naam aan de zusters die in 1963 het taleninstituut oprichtten. De eerste cursisten boekten zulke opmerkelijke resultaten dat het verhaal al snel ging dat je bij ‘de Nonnen van Vught’ moest zijn als je een taal echt goed wilde leren.

Native speakers
Hoewel de lessen al geruime tijd niet meer worden verzorgd door de zusters, zijn hun toewijding, gastvrijheid en interesse in mensen sterk verankerd in onze organisatie. Deze waarden worden uitgedragen door ruim 200 medewerkers, die afkomstig zijn uit meer dan twintig verschillende landen en dagelijks bezig zijn het beste uit iedere cursist te halen.

Unieke lesmethode
De kern van de methode die de zusters ontwikkelden staat vijftig jaar na de oprichting van het instituut nog steeds overeind: we leveren maatwerk en bieden een unieke mix van privélessen, multimedia en zelfstudie. Dat doen we in ons instituut in Vught, een plek waar rust, reinheid en regelmaat regeren. Het is een ontmoetingsplek voor mensen die zich willen ontwikkelen binnen een internationale context.

Taaltrainingen
Bij Regina Coeli kun je tien verschillende talen leren: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans. Iedere training wordt op maat gemaakt afhankelijk van het niveau, de doelen en de wensen van een cursist. Zo volgt de ene cursist een training van een aantal weken en verdiept een andere cursist zich een weekend in een vreemde taal.

Voor meer informatie over onze taaltrainingen kijk op www.reginacoeli.nl of neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.


Gerelateerd