Partner

3 november 2022

Training & Opleiding

LEER SUPERSNEL EEN VREEMDE TAAL BIJ DE NONNEN VAN VUGHT

Een vreemde taal leer je het best als je voor langere tijd in het buitenland verblijft. Of… als je langsgaat bij de Nonnen van Vught. Beter gezegd: Language Institute Regina Coeli. Hier maak je in korte tijd enorme sprongen bij het leren van een nieuwe taal.

Je ziet dat steeds meer mensen in het buitenland een woon-werk situatie creëren, naast de stek die ze in Nederland al hebben. Wat is er dan leuker om contact te maken met de lokale bevolking in de taal van het land. Dat je de taal goed beheerst. Zo maak je snel nieuwe vrienden en creëer je in no-time het gevoel dat je thuis bent

Veel Nederlanders richten zich op Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Dat zijn de favoriete landen voor een tweede woning of langere vakanties. Om te overwinteren of om te verpozen in onroerend goed waarin je hebt belegd. Of om als digital nomad rond te struinen. Met taal maak je contact, maak je lol, word je wijzer en krijg je energie. En complimentjes.

Je hebt dus enorm veel redenen om aan de slag te gaan met een vreemde taal. Language Institute Regina Coeli kan je daar als geen ander mee helpen. De nonnen zijn er niet meer, maar hun werkwijze vormt nog steeds de inspiratie voor de moderne methode die Regina Coeli hanteert.

Met een persoonlijke taaltraining leer je van native speakers precies wat jij nodig hebt. Je ervaart hoe taal kan zorgen voor zelfvertrouwen en persoonlijke effectiviteit. En niet onbelangrijk, je leert ook veel van de cultuur van het land.

De effectiviteit van de werkwijze van Regina Coeli is ondertussen ook bewezen door wetenschappelijk onderzoek. Het menselijk brein blijkt het best in staat nieuwe dingen te leren en te onthouden in een prettige, veilige omgeving, in een context die persoonlijk raakt en boeit, in een ritme dat veel afwisseling biedt en met hulpmiddelen die de verschillende zintuigen voldoende prikkelen.

Op de website van Regina Coeli kunt u verhalen lezen over de voordelen van het spreken van de taal en kennis van de cultuur van het land.

www.reginacoeli.nl