Kopen aan de Costa, het Nederlandstalige makelaarscollectief in Spanje

Hoe krijgt u nu als Nederlander voet aan de grond in Spanje? Met Kopen aan de Costa slaan wij voor u de brug naar de gewilde Spaanse kust. Dankzij onze aanpak vindt u moeiteloos uw weg in Spanje. Geen gedoe met verschillende lokale partijen die uw taal niet spreken, maar een snel en soepel 100% Nederlandstalig proces.

Hoe wij werken
We werken zowel vanuit Nederland als vanuit Spanje, bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek in Nederland is dus geen enkel probleem. Ook zijn we altijd bereikbaar voor vragen.

We werken samen met gerenommeerde vastgoedpartners aan de populairste Spaanse Costa’s. Deze partners bieden u toegang tot talloze hoogwaardige nieuwbouwprojecten: van vrijstaande villa’s tot exclusieve appartementen, en tot prachtige, authentieke Spaanse Finca’s.

Wij werken alleen samen met de meest betrouwbare partners die we in de verschillende regio’s hebben kunnen identificeren. Onze selectie criteria hierbij zijn onder andere;

· 100% Nederlandstalig

· Minimaal 10 jaar actief in de regio

· Minimale beoordeling van een 9

· Maximale ontzorging; Van A tot Z

Waarom Kopen aan de Costa?
De makelaardij in Spanje is een vrij beroep. Helaas heeft dit tot gevolg dat er een hoop zelfstandige makelaars actief zijn die niet genoeg kennis van zaken hebben om u tegen alle mogelijke risico's van het kopen van (buitenlands) vastgoed te beschermen. Dit is dan ook vaak de directe oorzaak van alle 'horror' verhalen die we allemaal wel kennen, zoals het kopen van een woning zonder woonvergunning, foutieve bouwkundige keuringen, niet afgebouwde objecten, etc.

Omdat wij volgens eerder genoemde criteria een beperkt aantal gerenommeerde makelaarskantoren en partners hebben geselecteerd, weten wij zeker dat onze klanten altijd volgens de hoogste maatstaven geholpen worden.

Gerelateerd