ACES Direct

 “Organisaties helpen innoveren geeft ons een kick!”

IT is de motor van onze ontwikkeling, innovatie en groei. Maar onze kern zit in de mensen daarachter. De persoonlijke klik was, is en blijft prioriteit nummer één. Want hoe digitaler onze omgeving wordt, hoe groter de impact is van het menselijke contactmoment.

Wij zien het als onze taak om jou de IT-omgeving te bieden die je helpt je bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Om erachter te komen in welke omgeving jouw organisatie zich helemaal thuis voelt, investeren we in het opbouwen van een openhartige relatie. Zodat we precies weten wat je doet, hoe je denkt en dus ook: wat je nodig hebt.

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie profiteert van vooruitgang. En anticipeert op uitdagingen die je hoe dan ook gaat tegenkomen. Dat doen we door te blijven pionieren. En door strategische samenwerkingen aan te gaan met alle grote namen uit de IT-wereld. Onze bevindingen aan het front zetten we om in waardevolle adviezen.

De persoonlijke klik zoeken we ook met de wereld om ons heen. Het zit in onze natuur om actief duurzame IT-oplossingen aan te bieden, hard te werken aan CO2-reductie, klaar te staan voor mensen die het minder makkelijk hebben en te streven naar een supergelukkig team.

Wij zijn er vandaag voor jou én voor de wereld. Op die manier ben je klaar voor morgen. Voor volgende week. Voor de toekomst.

Waarom ACES Direct?
Gratis bezorging en retouren gratis opgehaald
U betaalt geen verzendkosten, alle orders worden gratis bij u bezorgd. Wilt u een product retourneren? Dan laten wij het pakket gratis bij u ophalen door UPS.

60 dagen bedenktermijn en defect omruilgarantie
Wij hanteren een bedenktermijn van maar liefst 60 dagen. Als een product binnen 60 dagen na ontvangst defect raakt, wordt het – indien mogelijk – direct omgeruild voor een nieuw exemplaar of een gelijkwaardig alternatief.

Minimaal 2 jaar garantie
Bij ACES Direct ontvangt u sinds 1 januari 2015 standaard 2 jaar garantie op alle producten. U kunt er dus op vertrouwen dat een product tot en met twee jaar na ontvangst kosteloos wordt gerepareerd als het niet naar behoren functioneert.

Uitstekende klantbeoordelingen
Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Dit ziet u terug in de hoge scores van onze klantbeoordelingen. Zo wordt ACES Direct op Tweakers beoordeeld met maar liefst 5 sterren.

Persoonlijke contactpersoon
We bieden u een persoonlijke contactpersoon, die uw situatie tot in detail kent en het centrale aanspreekpunt is voor al uw vragen.

Advies door Pre-Sales Consultants
Als IT-specialist zijn we een strategische partner voor onze klanten. Heeft u advies nodig? Onze gecertificeerde pre-sales consultants helpen u graag verder.

Achteraf betalen
Betaalt u liever achteraf? Dat is geen probleem. Na goedkeuring van uw kredietlimitiet kunt u uw orders op rekening betalen.

Configuratie, installatie en implementatie
Compleet ontzorgd! Onze engineers zorgen, indien gewenst, voor de configuratie, installatie en implementatie bij u op locatie.

Gerelateerd