Partner

22 maart 2023

Tech, Ict & Smart

Aces Direct wint prestigieuze Dutch IT Award en is VAR of the year 2022

Aces Direct is uitgeroepen tot Value Added Reseller (VAR) of the Year 2022. De prestigieuze prijs is tijdens het Dutch IT Awards Gala op 16 maart 2023 in Studio 21 in Hilversum overhandigd aan Managing Director Sven van Boxtel. op 16 maart 2023 in Studio 21 in Hilversum overhandigd aan Managing Director Sven van Boxtel.

Het toonaangevende Dutch IT Channel organiseert ieder jaar de Dutch IT Awards. Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit de Nederlandse IT-branche die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in één van de 24 categorieën van de Dutch IT Channel Awards.

De award wordt toegekend aan de Value Added Reseller (VAR) die uitmunt in het leveren van toegevoegde waarde.
De jury beoordeelt de wijze waarop een genomineerde VAR zijn klant(en) helpt met een unieke en specifieke IT-toepassing rond infrastructuur, cloud, hardware, software en/of services.

Dutch IT Channel over Aces Direct:
‘’Aces Direct wil organisaties non-stop in beweging brengen. 'Blijf gaan', zeggen ze bij de IT-dienstverlener uit Tilburg, die al sinds 2000 bedrijven en non-profit organisaties voorziet van de meest hoogwaardige IT-oplossingen, -producten en -diensten. Zelf staat de VAR ook bepaalt niet stil. Aces Direct benadert klanten altijd persoonlijk en levert diensten die volgens de nominaties 'niet minder verdienen dan een 10+'. De toegevoegde waarde zit vooral in de manier waarop Aces Direct investeert in het eigen personeel, de mensen die tenslotte het verschil maken. Hoewel van respectabele omvang is het bedrijf flexibel genoeg om altijd in te springen op steeds veranderende marktomstandigheden en uitdagingen.’’

Managing Director Sven van Boxtel over de award:
“Wat een waardering vanuit onze branche, voor de energie, passie en groei die mijn collega’s als Aanjagers in IT iedere dag laten zien richting onze klanten en partners. Bovendien is het een aanmoediging om te blijven gaan én onze reis als IT Business Partner kracht bij te zetten. Ik ben ontzettend trots op al onze teams, deze prijs is voor hen! ”

Over Aces Direct
Goede IT gaat verder dan de hard- en software die ons werk makkelijker maken. Het gaat om een juiste match van techniek en organisatie. De techniek is niet leidend, de organisatie wel. Het winnen van de VAR of the Year award is de bekroning op de nieuwe koers die Aces Direct sinds 2021 vaart als IT Business Partner die IT menselijk maakt.