Ga terug
Partner

27 september 2021

Vacature in beeld

Werken bij ACES Direct

Als favoriete IT leverancier van zakelijk Nederland maakt Aces Direct de werkdag van klanten eenvoudiger door middel van IT. Wij willen excelleren, zowel richting medewerkers, klanten, partners, aandeelhouders als de omgeving. Dat is terug te zien in de manier waarop wij onze medewerkers centraal stellen bij alles wat we doen, om zo onze klanten optimaal te bedienen. Hiervoor maken we gebruik van een bijzonder kantoor, een inspirerende werkomgeving en een doordacht HR-beleid waarin ruimte is voor groei en ontwikkeling.

IT is tegenwoordig veel meer dan de hard- en software die ons werk makkelijker maken. Het gebeurt steeds vaker dat bedrijven met de slimme inzet van vernieuwende technologie de concurrentie mijlenver achter zich laten.

Kortom: zonder de juiste IT doe je niet meer mee.

Het bepaalt in toenemende mate of je achter de feiten aan of juist voorop loopt. Het maakt of breekt de toekomst van je organisatie.

Goede IT gaat wat ons betreft om veel meer. Daarom maken wij het menselijk. IT met Aces Direct jaagt aan, onthult mogelijkheden, zet de boel op scherp, neemt je mee naar nieuw.

Wij zorgen ervoor dat jij continu aanstaat. Je hoeft niet zelf op zoek, maar krijgt van ons te horen wat je over een jaar nodig gaat hebben. Zodat jij kunt blijven gaan.

Dat vraagt om een andere aanpak. Een aanpak waarbij we IT integreren en laten mee-evolueren met jouw organisatie. En andersom.

Daarvoor hebben we de Aces 8 ontwikkeld. Waarmee we organisatie en IT doorlopend op elkaar af blijven stemmen en in beweging zetten.

Niet zomaar IT, maar IT met een échte connectie.

Voor actuele vacatures: Vacatures bij Aces Direct | Aces Direct