Partner

Aces Direct kijkt naar de toekomst met nieuwe strategie en merkidentiteit

Voortbouwend op 21 jaar kennis en ervaring presenteert de toonaangevende IT Business Partner Aces Direct vandaag zijn nieuwe strategie en merkidentiteit. Met een focus op strategische partnerships met klanten, zodat deze voorop kunnen blijven lopen in hun branche.

Zonder de juiste IT doe je niet meer mee

“Het is voor bedrijven steeds noodzakelijker geworden om gebruik te maken van de slimme inzet van vernieuwende technologieën en oplossingen, om de concurrentie mijlenver achter zich te kunnen laten. Juiste en passende IT-oplossingen kunnen de toekomst van je organisatie maken of breken”, zegt Sven van Boxtel, Managing Director van Aces Direct. “Wij spelen daarop in door de rol van IT-aanjager proactief in te vullen. Vanuit onze actuele kennis van de markt leggen wij nieuwe mogelijkheden voor aan onze klanten en houden we iedereen scherp en bij de tijd. Onze klanten hoeven niet zelf op zoek, maar krijgen van ons te horen wat ze de komende periode nodig hebben. Zodat zij kunnen blijven gaan.”

Continue voorsprong met de Aces 8

Aces Direct introduceert een nieuwe aanpak, waarbij het IT integreert en laat mee-evolueren met de organisatie van de klant. En andersom. “Daarvoor hebben we de Aces 8 ontwikkeld”, vertelt Van Boxtel. “Waarmee we organisatie en IT doorlopend op elkaar blijven afstemmen en in beweging zetten. Onze aanpak bestaat uit acht punten die samen zorgen voor een continue loop van vooruitgang. Kantel je de 8, dan ontstaat het oneindige proces van optimalisatie en verbetering dat wij continu met onze relaties en klanten doorlopen.”

Merkidentiteit: digitaal en menselijk

De rol van Aces Direct als IT Business Partner ligt verankert in de nieuwe strategie en merkidentiteit, die in samenwerking met een strategisch-creatief marketingbureau werd ontwikkeld. “In de merkidentiteit staan de pixelvorm voor het digitale en de cirkelvorm voor het menselijke karakter van Aces Direct”, verklaart Jasper Verhaaren, Solutions Manager bij Aces Direct. “De vorm is organisch, waardoor deze telkens als een chip ingepast kan worden. Aces Direct is daarmee het ontbrekende puzzelstukje binnen de organisatie van onze klanten.”

Bekijk hier de site: https://www.acesdirect.nl/