Van Happen Containers

Afvalinzameling is op het oog simpel. Op weg naar een circulaire economie bekijken wij de hele keten van productie tot het stadium van weggooien. Een goed beheer is wat u verwacht, denk aan een stipte dienstverlening en net materieel. Natuurlijk is dat wat wij aanbieden. De uitdaging zit in het waardevoller maken van de materialen die u niet meer nodig heeft. Die uitdaging gaan wij graag aan. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van een afvalscan.

Eigen processen

Van Happen besteedt aandacht aan het verkleinen van haar eigen milieuvoetafdruk. Papierloos transport, mobiele boordcomputers en digitale facturatie daarmee verminderen wij onze eigen CO2-uitstoot. Zuinig rijden bereiken we door bij- en nascholing van onze chauffeurs. Door het continu vernieuwen van ons wagenpark rijden we met de schoonste, stilste en zuinigste motoren. De inzet van extra lange vrachtwagens (LZV’s), verlengde containers en geautomatiseerde routeplanning verlagen het aantal gereden kilometers per opdracht.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen past bij een familiebedrijf. Oog hebben voor de volgende generatie en je afvragen wat de impact is van de onderneming, is niet alleen een must, maar ook een toekomstgerichte strategie. Zo hebben we geïnvesteerd in een scheidingsinstallatie voor gemengd afval, uniek in Europa. Materialen moeten niet verbrand worden maar opnieuw in een gebruikscyclus terugkeren. Op deze manier helpen we u als ondernemer groener te ondernemen. Intern geven wij ‘MVO’ vorm met een “Fit-beleid” gericht op het stimuleren van een gezonde levensstijl, volop doorgroeimogelijkheden en ruimte voor mensen buiten het bedrijf, zoals stagiairs.

Gerelateerd