Teamleader

Ondernemen doe je vanuit een passie. Bij Teamleader is dat niet anders. Onze passie is: ondernemers ondersteunen, zodat zij hun droom kunnen waarmaken.

Teamleader is een snelgroeiende SaaS scale-up met een hoofdkantoor in Gent, België. Samen met onze vestigingen in Amsterdam en Lissabon, telt ons team nu meer dan 150 medewerkers.

Met twee work management producten en een klantgerichte instelling hielpen we al meer dan 12.000 Europese ondernemers verkopen, factureren en organiseren op één plek. Zo krijgen ze meer gedaan met minder gedoe.

Door de jaren heen.

In 9 jaar tijd groeiden we uit tot een gevestigde waarde op de Europese markt. En daar stopt onze ambitie niet. Ons doel: de nummer één work management software van Europa worden.

Hoe het allemaal begon.

Vanuit frustratie vooral. We waren zelf een kleine website agency en er was geen goede en betaalbare oplossing voor het managen van de dagelijkse zaken en administratie te vinden.

Dus hebben we een betaalbare work management oplossing ontwikkeld. Door goed te luisteren naar andere mkb’ers wisten we precies op welke pijnpunten we ons moesten focussen en hoe we onze producten gaandeweg moesten doorontwikkelen. Klantfeedback is nog steeds de drijvende factor achter Teamleader - en dat zal ook altijd zo blijven.

Lees over onze samenwerking met Teamleader

Gerelateerd