Ga terug

Samenwerkingen

De diensten en producten van Brabant Business Media worden mede mogelijk gemaakt door partners. Brabant Business Media werkt samen met verschillende bureaus om voor u het beste pakket samen te kunnen stellen. U bent hierdoor altijd verzekerd van de beste aansluiting bij en kwaliteit voor uw merk.

Tevens hebben we diverse samenwerkingen op het gebied van sport, cultuur en maatschappij.

PSV

24 landstitels, internationale successen en dito uitstraling. Dat is onze club. Een club waar ‘Eendracht maakt macht’ het motto is.

Een club waar we samen hard werken en succes vieren. Niet per se de grootste, rijkste of meest brutale maar wel de slimste en juist daardoor succesvol. Een voetbalclub met een groot en divers zakelijk netwerk die tot de grootste van Nederland behoort. Een zakelijk netwerk waar je altijd gastvrij ontvangen wordt, zowel tijdens wedstrijden in het Philips Stadion als buiten wedstrijddagen om.

En waar we jou én jouw organisatie helpen jouw zakelijke doelstellingen te behalen.

Meer over PSV

Heroes Den Bosch

Heroes Den Bosch is niet alleen recordkampioen basketball, maar ook trots gastheer van een uitzonderlijk business platform binnen de Nederlandse topsport, met een breed scala van zo’n 120 betrokken bedrijven. Onze toegankelijke, informele business club gebruikt de dynamische wereld van het basketball om netwerken te bouwen, duurzame zakelijke relaties aan te gaan en te inspireren, met het oog op onderlinge verbinding. Heroes Den Bosch biedt dé plek voor elke ondernemer die business, topsport en entertainment wil combineren in een bijzondere en energieke omgeving.

Meer over Heroes Den Bosch

FC Eindhoven

FC Eindhoven is een Nederlandse voetbalclub uit Eindhoven, Noord-Brabant. Wij spelen momenteel in de Keuken Kampioen Divisie (tweede klasse van het Nederlandse voetbal), en zijn één van de twee profclubs die gevestigd zijn in de stad Eindhoven. FC Eindhoven speelt de thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion, in het zuidelijk deel van de stad. De officiële kleuren van de club zijn blauw en wit, vandaar de bijnaam 'Blauw-Witten'.

Meer over FC Eindhoven

philharmonie zuidnederland

Mensen raken in hoofd, hart en ziel met de mooiste symfonische muziek op het hoogste niveau.

Mensen raken in hoofd, hart en ziel met de mooiste symfonische muziek op het hoogste niveau. Op momenten die ertoe doen. In de concertzaal met de prachtigste symfonische werken en bij regionale evenementen. Met bijzondere concerten, bruisende educatieve programma’s voor kinderen en innovatieve formats met unieke ervaringen voor iedereen. Talentontwikkeling staat hoog in het vaandel bij philharmonie zuidnederland: met de HaFa-concerten en onze orkestacademie krijgen jonge musici en dirigenten de kans zich te verder ontwikkelen.

Ook zoekt philharmonie zuidnederland altijd naar wegen om het rijke amateur muziekleven van dienst te zijn, speelt het orkest op bijzondere locaties en is het een enthousiasmerende schakel tussen cultuur en het bedrijfsleven.

Meer over philharmonie zuidnederland

Playing for succes

Playing for Success Eindhoven is een uniek concept waarbij ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren worden vergroot.

Het gaat om kinderen die een “steuntje in de rug” kunnen gebruiken bij:

 • het vergroten van het zelfvertrouwen

 • de (leer)motivatie

 • de samenwerking met andere kinderen

 • positiever over zichzelf mogen zijn

Samen met de kinderen werkt Playing for Success Eindhoven aan bovenstaande doelen en streven wij na dat kinderen het optimale rendement op school behalen.

Meer over Playing for succes Eindhoven

FC Robinstijn

FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Denk hierbij aan:

 • kinderen, die ernstig ziek zijn of zijn geweest;

 • kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking;

 • kinderen, die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven;

Meer over FC Robinstijn

VNO-NCW Brabant Zeeland

VNO-NCW Brabant Zeeland is het sterkste ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie, werken nauw samen met onze leden én andere organisaties en maken nieuwe verbindingen tussen ondernemers mogelijk. VNO-NCW Brabant Zeeland biedt ondernemers een platform waar zij van elkaar en anderen kunnen leren en draagt via belangenbehartiging bij aan het verbeteren van de vestigingscondities.

Meer over VNO-NCW Brabant Zeeland

World Trade Center Eindhoven

World Trade Center Eindhoven is al 35 jaar aangesloten bij de World Trade Centers Association en stimuleert het internationaal zakendoen onder haar leden en aangesloten organisaties onder het motto “Connecting the business world”. Mondiaal zijn er meer dan 330 WTC’s, in Europa 116 en in Nederland 11. Voor zakelijk Zuidoost Nederland biedt WTC•E toegang tot een wereldwijd netwerk met 750.000 organisaties en bedrijven.

Meer over Wold Trade Center Eindhoven

Bundeling

Hoe organisaties samenwerken is fundamenteel aan het veranderen. Meer en meer vervagen de grenzen tussen thuis en kantoor en is kennisdelen eenvoudiger door slimme technologie. Moeten organisaties duurzamer, flexibeler en transparanter zijn. En zoeken mensen naar autonomie, meer zingeving en onderlinge verbinding. De opkomst – of beter gezegd de terugkeer – van de ‘community’ of gemeenschap is weer belangrijk. Tijd voor Bundeling.

Meer over Bundeling

H5Mag

Breng je communicatieboodschap tot leven met video's, geluid en animaties. Vergroot zo de beleving van je lezer

 • Rijke animaties: Animate away! Kies uit een grote collectie animaties om elk element te verplaatsen, bewegen of te laten springen.

 • Social Media intergratie: Vergroot je bereik: via social media verspreiden jouw lezers het magazine naar vrienden, familie en collega's.

 • Video, geluid en interactie: Voeg gemakkelijk video, geluid of andere interactive content toe en breng je magazine tot leven.

Meer over h5mag

Datacollectief

Website-Leads is als beste getest in de benchmark van Vakwereld

DATA-collectief is in staat het juiste bedrijf aan een IP-adres te koppelen. Dat komt duidelijk naar voren in het onderzoek, waarbij wij ook in kwantiteit en kwaliteit als beste naar voren komen.

Meer over Data-collectief

Hellodialog

Hellodialog E-mailmarketing Software & Service. Met Hellodialog kunt u eenvoudig professionele e-mailmarketingcampagnes opmaken, versturen en analyseren. Ook voor e-mailautomation, transactionele e-mails en smsberichten is Hellodialog de beste keuze. We koppelen met alle e-commerceplatformen en CRM-pakketten.

Meer over Hello dialog

Leadinfo

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag! Zo werkt de leadgeneratie software van Leadinfo voor u!

Meer over Leadinfo

Softmedia

Softmedia is een team van internetprofessionals uit Eindhoven dat ervoor zorgt dat u online vooroploopt!

Wij bouwen online
De digitale wereld evolueert met een enorme snelheid. Daarom werken wij als digitale partner nauw samen met onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen we innovatieve websites, intranet oplossingen, interactieve dashboards en VOD platformen. We werken altijd vanuit een ondernemende vooruitziende blik: eerst de vraag helder, dan de juiste digitale oplossing.

Meer over Softmedia

Extendure Online Marketing Groei

is essentieel voor bedrijven. Daarom biedt Extendure, als Google Premier Partner, de ondersteuning die jij nodig hebt om je business te laten groeien. Met gerichte doelen en een concreet plan van aanpak zorgen we voor meer bezoekers, meer klanten en meer omzet.

meer over extendure

Teamleader

Teamleader is een snelgroeiende SaaS scale-up met een hoofdkantoor in Gent, België. Samen met onze vestigingen in Amsterdam en Lissabon, telt ons team nu meer dan 150 medewerkers.

Met twee work management producten en een klantgerichte instelling hielpen we al meer dan 12.000 Europese ondernemers verkopen, factureren en organiseren op één plek. Zo krijgen ze meer gedaan met minder gedoe.

https://www.teamleader.nl/

MyTalentboard

Wij willen zoveel mogelijk mensen én organisaties helpen relevant te blijven in een steeds sneller veranderende wereld. Dat realiseren wij met een uniek platform MyTalentBoard in combinatie met onze BOOST-aanpak.

Onze klanten, reikend van Londen tot New York, zeggen blij met ons te zijn omdat zij door onze aanpak medewerkers:

 • Makkelijker vinden

 • Beter inzetten

 • Effectiever ontwikkelen

Meer over MyTalentBoard

Today is Canday

Wij zijn Today is Canday. Bureau voor merken en marketeers van vandaag, die willen verrassen, niet vervelen. Durfals die geen bestaand publiek lénen, maar een éigen publiek creëren. Transparant. Multidisciplinair. Even realistisch als visionair. Voor iedereen die onze mix van creatives én nerds, als springplank voor nieuwe ideeën ziet. Voor jou dus.

Meer over Today is Canday

XPRNCS

Sinds 2018 bieden sportorganisaties  op het online platform www.XPRNCS.com VIP Hospitality arrangementen aan voor ondernemers. Deze arrangementen zijn altijd officieel en tegen de reguliere prijs te bestellen. Graag gaan we met u in gesprek om de ultieme beleving (experience) te realiseren voor u en uw gasten.

Meer over XPRNCS