Samenwerkingen

De diensten en producten van In Business Network worden mede mogelijk gemaakt door partners. In Business Network werkt samen met verschillende bureaus om voor u het beste pakket samen te kunnen stellen. U bent hierdoor altijd verzekerd van de beste aansluiting bij en kwaliteit voor uw merk.

Tevens hebben we diverse samenwerkingen op het gebied van sport, cultuur en maatschappij.

PSV

24 landstitels, internationale successen en dito uitstraling. Dat is onze club. Een club waar ‘Eendracht maakt macht’ het motto is.

Een club waar we samen hard werken en succes vieren. Niet per se de grootste, rijkste of meest brutale maar wel de slimste en juist daardoor succesvol. Een voetbalclub met een groot en divers zakelijk netwerk die tot de grootste van Nederland behoort. Een zakelijk netwerk waar je altijd gastvrij ontvangen wordt, zowel tijdens wedstrijden in het Philips Stadion als buiten wedstrijddagen om.

En waar we jou én jouw organisatie helpen jouw zakelijke doelstellingen te behalen.

Meer over PSV

Heroes Den Bosch

Heroes Den Bosch is niet alleen recordkampioen basketball, maar ook trots gastheer van een uitzonderlijk business platform binnen de Nederlandse topsport, met een breed scala van zo’n 120 betrokken bedrijven. Onze toegankelijke, informele business club gebruikt de dynamische wereld van het basketball om netwerken te bouwen, duurzame zakelijke relaties aan te gaan en te inspireren, met het oog op onderlinge verbinding. Heroes Den Bosch biedt dé plek voor elke ondernemer die business, topsport en entertainment wil combineren in een bijzondere en energieke omgeving.

Meer over Heroes Den Bosch

Businesspeleton van Team Jumbo-Visma

Het Business Peloton is de businessclub van Team Jumbo-Visma, 's werelds beste professionele schaats- en wielerploeg met atleten als Jutta Leerdaan, Wout van Aert, Jonas Vingegaard, Dylan van Baarle en Marianne Vos onder contract.

Laat je bij het Business Peloton inspireren door sprekers van Team Jumbo-Visma, neem een kijkje achter de schermen van de grootste partners, leer van interessante gasten uit het bedrijfsleven, sta oog in oog met topatleten en trap jezelf fit met andere leden uit het Peloton. 

Meer over het businesspeleton van Jumbo-Visma

FC Eindhoven

FC Eindhoven is een Nederlandse voetbalclub uit Eindhoven, Noord-Brabant. Wij spelen momenteel in de Keuken Kampioen Divisie (tweede klasse van het Nederlandse voetbal), en zijn één van de twee profclubs die gevestigd zijn in de stad Eindhoven. FC Eindhoven speelt de thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion, in het zuidelijk deel van de stad. De officiële kleuren van de club zijn blauw en wit, vandaar de bijnaam 'Blauw-Witten'.

Meer over FC Eindhoven

Philzuid

Mensen raken in hoofd, hart en ziel met de mooiste symfonische muziek op het hoogste niveau.

Mensen raken in hoofd, hart en ziel met de mooiste symfonische muziek op het hoogste niveau. Op momenten die ertoe doen. In de concertzaal met de prachtigste symfonische werken en bij regionale evenementen. Met bijzondere concerten, bruisende educatieve programma’s voor kinderen en innovatieve formats met unieke ervaringen voor iedereen. Talentontwikkeling staat hoog in het vaandel bij philharmonie zuidnederland: met de HaFa-concerten en onze orkestacademie krijgen jonge musici en dirigenten de kans zich te verder ontwikkelen.

Ook zoekt philharmonie zuidnederland altijd naar wegen om het rijke amateur muziekleven van dienst te zijn, speelt het orkest op bijzondere locaties en is het een enthousiasmerende schakel tussen cultuur en het bedrijfsleven.

Meer over Philzuid

Playing for succes

Playing for Success Eindhoven is een uniek concept waarbij ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren worden vergroot.

Het gaat om kinderen die een “steuntje in de rug” kunnen gebruiken bij:

  • het vergroten van het zelfvertrouwen

  • de (leer)motivatie

  • de samenwerking met andere kinderen

  • positiever over zichzelf mogen zijn

Samen met de kinderen werkt Playing for Success Eindhoven aan bovenstaande doelen en streven wij na dat kinderen het optimale rendement op school behalen.

Meer over Playing for succes Eindhoven

FC Robinstijn

FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Denk hierbij aan:

  • kinderen, die ernstig ziek zijn of zijn geweest;

  • kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking;

  • kinderen, die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven;

Meer over FC Robinstijn

VNO-NCW Brabant Zeeland

VNO-NCW Brabant Zeeland is het sterkste ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie, werken nauw samen met onze leden én andere organisaties en maken nieuwe verbindingen tussen ondernemers mogelijk. VNO-NCW Brabant Zeeland biedt ondernemers een platform waar zij van elkaar en anderen kunnen leren en draagt via belangenbehartiging bij aan het verbeteren van de vestigingscondities.

Meer over VNO-NCW Brabant Zeeland

World Trade Center Eindhoven | Brainport

World Trade Center Eindhoven | Brainport is al 35 jaar aangesloten bij de World Trade Centers Association en stimuleert het internationaal zakendoen onder haar leden en aangesloten organisaties onder het motto “Connecting the business world”. Mondiaal zijn er meer dan 330 WTC’s, in Europa 116 en in Nederland 11. Voor zakelijk Zuidoost Nederland biedt WTCE | Brainport toegang tot een wereldwijd netwerk met 750.000 organisaties en bedrijven.

Meer over Wold Trade Center Eindhoven

Bundeling

Hoe organisaties samenwerken is fundamenteel aan het veranderen. Meer en meer vervagen de grenzen tussen thuis en kantoor en is kennisdelen eenvoudiger door slimme technologie. Moeten organisaties duurzamer, flexibeler en transparanter zijn. En zoeken mensen naar autonomie, meer zingeving en onderlinge verbinding. De opkomst – of beter gezegd de terugkeer – van de ‘community’ of gemeenschap is weer belangrijk. Tijd voor Bundeling.

Meer over Bundeling

DATA-collectief

Met DATA-collectief krijgt u toegang tot de meest actuele bedrijvendatabase van Nederland! Zo vindt u exact die adressen die u nodig heeft.

Meer over DATA-collectief

Leadinfo

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag! Zo werkt de leadgeneratie software van Leadinfo voor u!

Meer over Leadinfo

Teamleader

Teamleader is een snelgroeiende SaaS scale-up met een hoofdkantoor in Gent, België. Samen met onze vestigingen in Amsterdam en Lissabon, telt ons team nu meer dan 150 medewerkers.

Met twee work management producten en een klantgerichte instelling hielpen we al meer dan 12.000 Europese ondernemers verkopen, factureren en organiseren op één plek. Zo krijgen ze meer gedaan met minder gedoe.

Meer over Teamleader

MyTalentboard

Bij MyTalentBoard maken we talentmanagement eenvoudig voor (HR-)managers. Met ons talentmanagementsysteem ontdek je welke talenten je in je organisatie of team hebt en hoe je ze optimaal kunt inzetten. In ons alles-in-één platform heb je toegang tot onze diensten voor testen, ontwikkelen en matchen. Zowel afzonderlijk als in één geïntegreerd systeem. Zo geven we organisaties eenvoudig inzicht en grip op talent.  

Meer over MyTalentBoard

SOULID

Een sterk merk met een goede reputatie. Is dat jouw doel? Hoe bereik je dat? Laat dát nu net de expertise en drijfveer van Soulid zijn. Wij geloven in de combinatie van merkstrategie, creatieve interne en externe off- en online communicatie, communicatietraining en coaching. Zodat alles optelt tot één kloppend verhaal. Samen leggen wij een stevige basis voor jouw merk, waar je zowel op korte als lange termijn van profiteert. Word één met Soulid.

Meer over Soulid

XPRNCS

Sinds 2018 bieden sportorganisaties  op het online platform www.XPRNCS.com VIP Hospitality arrangementen aan voor ondernemers. Deze arrangementen zijn altijd officieel en tegen de reguliere prijs te bestellen. Graag gaan we met u in gesprek om de ultieme beleving (experience) te realiseren voor u en uw gasten.

Meer over XPRNCS

Ledscherm Media

Ledscherm Media helpt ondernemers met het effectief bereiken van haar doelgroep. Door LED-schermen te plaatsen op strategische plekken bereiken de advertenties van Ledscherm Media dagelijks duizenden mensen. Dit resulteert vaak in een hogere omzet en een grotere naamsbekendheid voor de ondernemer!

Meer over Ledscherm Media

PSA-professional

PSA-professional levert actieve verkoopondersteuning in de vorm van een onafhankelijke Personal Sales Assistant (PSA). Een PSA is een professionele, commercieel opgeleide assistent. Hij/zij ondersteunt u een-op-een in uw acquisitie en genereert een constante stroom aan nieuwe afspraken. En dat levert u, zoals wij dat noemen, verkoopontspanning op!

Meer over PSA-professional

Twin Digital B.V.

Om digitaal op te vallen en om jouw doelen online te bereiken is deskundigheid essentieel. Wij zijn die specialisten die door de digitale ruis snijden en laten zien hoe je online kunt opvallen. Met onze expertise in webbouw en webdesign weten we precies aan welke criteria een moderne website moet voldoen om de juiste doelgroep te bereiken. We bieden ook ondersteuning op het gebied van online marketing en wij verzorgen het onderhoud en support voor jouw website(s) mocht je dat willen. Bovendien ontwikkelen we digitale magazines die niet alleen indrukwekkend ogen, maar ook eenvoudig te onderhouden zijn. Met onze oplossingen tillen wij jouw digitale content naar een hoger niveau.

Meer over Twin Digital B.V.

Capital Advertising

Stap binnen in de dynamische wereld van Capital Advertising; hét bureau voor wie op zoek is naar een strategische partner met expertise in zowel offline als online marketing. Gedreven door liefde voor het vak en met de bevlogenheid van een topsporter brengt Capital Advertising jouw succes dichterbij.

Meer over Capital Advertising