Fiets samen met Teamleader de voorjaarsklassiekers

Teamleader daagt ondernemers uit om mee te fietsen met de amateurrace van de Ronde van Vlaanderen, de Amstel Gold Race of Parijs-Roubaix.

Op zondag 2, 9 en 16 april gaan de drie grote voorjaarsklassiekers van het wielerseizoen door: de Ronde van Vlaaderen, Parijs-Roubaix en de Amstel Gold Race. De zaterdagen daarvoor mogen de amateurs zich op het parcours wagen en zich even Fem van Empel of Wout Van Aert wanen. Teamleader mag, als onderdeel van Visma, tickets weggeven voor die drie amateurraces en daagt ondernemers uit om samen op de fiets te kruipen.

Kies je klassieker


Sinds juni 2022 maakt Teamleader deel uit van Visma, de Europsese leider in cloudsoftware. Dat zorgt niet alleen voor versterking op het vlak van technologie, security, commercie en bedrijfsvoering, maar brengt ook een leuk extraatje met zich mee: wielerliefhebbend Teamleader staat net een stapje dichter bij hun helden van Jumbo-Visma.

“En dat motiveert,” aldus Jeroen de Wit, CEO van Teamleader. “Want bij Teamleader willen wij ondernemers niet alleen ondersteunen met onze software die hun werk makkelijker maakt en zo mentale rust geeft. We zetten ook sterk in op fysieke gezondheid, want die is onmisbaar om topprestaties te leveren als ondernemer. En de koers is een mooie inhaker om hen in beweging te zetten, zeker nu de voorjaarsklassiekers voor de deur staan. Dus als je zin hebt in een sportieve uitdaging, fiets dan mee met Teamleader.”

Geruggesteund door Jumbo-Visma,daagt Teamleader ondernemers uit om op de fiets te kruipen, en samen met concullega’s een van de drie grote voorjaarsklassiekers te fietsen. Er zijn tickets voor de amateurrace van de Amstel Gold Race en de Ronde van Vlaanderen. Voor Parijs-Roubaix zijn alle tickets al uitgedeeld.

● De amateurrace van de Ronde van Vlaanderen gaat van start op zaterdag 1 april, de dag voor de echte Ronde. Deelnemers kunnen zelf hun afstand kiezen: 75, 144 of 175 km.

● Amateurs van de Amstel Gold Race kruipen op zaterdag 15 april op de fiets. De afstanden variëren van 65 tot 100 of 125 km.

● De amateurrace van Parijs-Roubaix staat gepland op zaterdag 8 april, maar is helaas al volzet.

Reserveer je ticket, je betaalt enkel een waarborg
Je betaalt een waarborg van 35 euro. Deze kun je na registratie op het event terugvorderen of inruilen voor een Teamleader fietspakket ter waarde van € 110. Of je kunt dit bedrag (€ 35) schenken aan Kom Op Tegen Kanker. Reserveer je ticket

Over teamleader
Teamleader: Meer gedaan, minder gedoe. 60.000+ ondernemers en hun teams maken dagelijks gebruik van Teamleaders work managementsoftware om te verkopen, factureren en werk te plannen. En dat alles op één plek. Zo zorg je ervoor dat alle relevante informatie niet langer versnipperd is over verschillende inboxen, Excelsheets en software. Resultaat: een perfect overzicht van de lopende verkoopkansen, projecten en betalingen; en misschien nog crucialer: een haarscherp beeld van hoe je bedrijf presteert.
www.teamleader.eu

Contact
Roos van Veen
roos.vanveen@teamleader.eu