Playing For Succes

Playing for Success Eindhoven is een uniek concept waarbij ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren worden vergroot. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar die een “steuntje in de rug” kunnen gebruiken bij het vergroten van het zelfvertrouwen, de (leer)motivatie, de samenwerking met andere kinderen en/of positiever over zichzelf mogen zijn. Vaak zijn dit kinderen die op school niet het optimale rendement behalen.

Stichting Playing for Success Eindhoven gaat in het traject naast het kind staan en geeft ze verantwoordelijkheid over hun eigen leerproces. Dit doet de stichting door samen met de kinderen een leerdoel op te stellen. Vaak zijn dit doelen die je niet in één bijeenkomst kunt behalen. Elke week leggen de kinderen een stapje vast, wat in die week bereikt kan worden en wat in relatie staat met hun leerdoel. Kinderen oefenen hun stapjes door middel van het uitvoeren van uitdagende activiteiten in en rondom het Philips Stadion. En sinds 2019 zijn we ook actief in het Parktheater in Eindhoven. Twee WOW-locaties dus waar de kinderen graag naar toe komen.

Als ondernemer kunt u lid worden van het Maatschappelijk Betrokken Platform. Dit platform is gekoppeld aan het leercentrum en bestaat uit zo'n 30 maatschappelijk betrokken bedrijven uit regio Eindhoven.

Voor een financiële bijdrage wordt u partner van onze stichting en draagt u bij aan de ontwikkelingskansen en de toekomst van zo'n 300 kinderen uit de regio Eindhoven per jaar! Daarnaast worden drie dynamische thema-bijeenkomsten georganiseerd voor de partners. Kenmerkend voor de bijeenkomsten is de informele en persoonlijke sfeer, de inspirerende locaties, de culinaire verwennerijen en niet te vergeten de aanwezigheid van de beleidsbepalers van de deelnemende bedrijven. Ook een update van onze werkzaamheden met de kinderen zijn een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomsten.

Kijk voor meer informatie over onze stichting en een partnership op onze website of neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.

Lees meer over onze samenwerking met Playing for succes

Gerelateerd