Pivot park

Ontdek Europa’s meest vooraanstaande biofarmaceutische campus: Pivot Park

Pivot Park is in 2012 opgericht om innovatieve farmaceutische bedrijven uit de hele wereld de optimale Europese locatie te bieden. Vandaag helpt deze grensverleggende wetenschapscampus beginnende ondernemers, snelgroeiende scale-ups en marktleiders bij hun volgende stappen in de ambitie om de gezondheid wereldwijd te verbeteren.

Als thuisbasis van meer dan 60 bedrijven, zorgen we ervoor dat 600 hooggekwalificeerde medewerkers over alles beschikken wat zij nodig hebben om succesvol te zijn. Pivot Park combineert lab- en kantoorruimtes met hoogwaardige R&D-faciliteiten, twee GMP-gecertificeerde pilot plants, een Ultra High-Throughput Screening Center, on-site analytische ondersteuning en een compleet uitgerust Open Access Laboratory. Bovendien leveren diverse bedrijven op Pivot Park een breed scala aan handige en nuttige services. Zo hebben campusbewoners toegang tot gedeelde bronnen van kennis, specialistische financiering en uitstekende wetenschappelijke en ondernemersexpertise.

Dit maakt Pivot Park dé hotspot voor farmaceutische innovatie in Europa. En met onze ambitieuze groeiplannen zijn we hard op weg om de dynamische en unieke farmaceutische kennisgemeenschap van onze dromen te creëren.

Pivot Park is gevestigd in Oss, het hart van de Nederlandse farmaceutische industrie. De locatie biedt een prachtige balans tussen werk en ontspanning én bevindt zich in het centrum van een levendig ecosysteem van universiteiten, onderwijsinstellingen, onderzoeksinstituten en kenniscentra die op vergelijkbare en aanverwante vakgebieden actief zijn.

Lees meer op www.pivotpark.com

Gerelateerd