MindYourPass

Cyberveilig ondernemen met MindYourPass

MindYourPass is in 2019 opgericht door Merijn de Jonge en Panja Sae-Ui met als doel een beter en veilig alternatief te bieden voor het beheer en gebruik van wachtwoorden. Met ons snelgroeiende en gepassioneerde team maken wij steeds meer organisaties weerbaar tegen de toenemende risico’s van cybercrime. Dit doen wij vanaf de slimste vierkante kilometer van Europa, de High Tech Campus te Eindhoven.

Met onze unieke en gebruiksvriendelijke Cybersecurity oplossingen voor wachtwoordveiligheid, helpen wij organisaties met het inzichtelijk maken en beveiligen van het applicatielandschap. Onze missie: zwakke wachtwoorden voorgoed verbannen uit elke organisatie. En dat doen we, anders dan bestaande wachtwoordbeheeroplossingen, door met slimme techniek inzicht en controle te bieden over het gehele applicatielandschap. Zo kunnen we direct het gebruik van veilige en unieke wachtwoorden op alle applicaties en websites actief meten en afdwingen. Daarnaast is onze wachtwoordmanager voorbereid op de transitie naar wachtwoordloos inloggen door het beheer van passkeys cross-platform en cross-device te faciliteren.

Hiermee vergroten wij de cyberweerbaarheid van bedrijven in Brabant en ver daarbuiten, van MKB tot zorg, corporates en overheid. Onze oplossingen zijn gepatenteerd, gecertificeerd, veilig en AVG-proof.

Onze wachtwoordmanager is gratis voor particulier gebruik, organisaties profiteren van extra functionaliteiten in de vorm van ons Cyber Security Dashboard en Control Center.

Gerelateerd partner nieuws