Partner

15 februari 2024

Tech, Ict & Smart

Whitepaper: Grip op online toegangsbeveiliging

Elke organisatie heeft tegenwoordig tientallen, zo niet honderden, applicaties, platformen en websites waarop door medewerkers via de browser van de zakelijke computer wordt ingelogd.. Dat kunnen zowel zakelijke als persoonlijke inlogacties zijn. Grip krijgen én houden op al die inlogacties, is een taak die menig organisatie voor een uitdaging stelt. Hoe krijg je inzicht in al die inlogacties, hoe verbeter je de wachtwoordkwaliteit en natuurlijk, hoe zorg je dat medewerkers die verbeterde wachtwoorden blijven gebruiken?

Het gebruik van onveilige wachtwoorden is de nummer één oorzaak van cyberincidenten. Onveilige wachtwoorden maken de toegangsbeveiliging van online applicaties zwak en maken het eenvoudiger voor hackers om binnen te dringen. Met het verbeteren van de wachtwoordveiligheid zet een organisatie een ongekend grote stap in het verbeteren van de online toegangsbeveiliging. 

Onze visie is daarom dat elk account van elke online applicatie een veilig wachtwoord moet hebben. En dat is mogelijk. Maar hoe dan? 

MindYourPass introduceert de Triple-i wachtwoordverbetercyclus. Met het doorlopen van de verbetercyclus kunnen onveilige wachtwoorden organisatie-breed worden uitgebannen. In een nieuw whitepaper leggen we uit hoe je als organisatie met het doorlopen van de stappen Identify - Improve - Insist grip krijgt op de wachtwoordveiligheid en daarmee de toegangsbeveiliging van alle online applicaties.

Identify geeft inzicht in de wachtwoordveiligheid van zowel de zakelijke- als de privé applicaties waar medewerkers op inloggen.

Improve laat je de wachtwoordkwaliteit verbeteren door overal unieke sterke wachtwoorden te laten genereren.

Insist dwingt het gebruik van veilige wachtwoorden af en borgt de verbetering in je online veiligheid.

De Triple-i wachtwoordverbetercyclus is geen eenmalige actie, maar een continu proces dat ervoor zorgt dat de wachtwoordkwaliteit niet incidenteel verbeterd wordt, maar zorgt dat die kwaliteit ook gehandhaafd blijft over de gehele organisatie.

Wil je het whitepaper geheel vrijblijvend ontvangen? Stuur een mailtje naar info@mindyourpass.com en we zorgen dat je zo snel mogelijk kunt lezen hoe jij ook grip krijgt op wachtwoordveiligheid en online toegangsbeveiliging van jouw organisatie.