Legends Lounge

De Legends Lounge is de meest unieke locatie langs de Nederlandse voetbalvelden. Op wedstrijddagen van PSV  verwelkomt de lounge de belangrijkste prominenten uit onder andere de topsport, het zakenleven, de mediawereld, de politiek en de entertainmentindustrie.

Zij weten dat een bezoek aan de Legends Lounge staat voor een ongeëvenaarde ervaring, die al ver voor het eerste fluitsignaal begint. Genodigden maken gebruik van een exclusieve valet-parkingservice, genieten van de culinaire invulling verzorgd door ’s lands meest vooraanstaande sterrenchefs en beleven de wedstrijd vanaf de beste stoelen in het stadion.

Buiten wedstrijddagen organiseert de Legends Lounge de meest bijzondere evenementen. Van vergaderingen op topniveau tot volledig verzorgde sterrendiners. Van themafeesten tot het vieren van jubilea. En van inspirerende merkevents tot het lanceren van een nieuwe koers.

Lid worden van de Legends Club of een eigen event organiseren? Vraag naar de mogelijkheden via info@legendslounge.nl of kijk op legendslounge.nl.