Partner

21 maart 2023

The Friday Move in de Legends Lounge

Het BNR programma The Friday Move met Wilfred Genee wordt dit jaar zeven keer live vanuit de Legends Lounge uitgezonden. In de wekelijkse radioshow op de vrijdagmiddag gaat de presentator van 16.00 tot 18.30 het gesprek aan met steeds wisselende gasten over actuele onderwerpen. Met een uitzendlocatie in het Philips Stadion kunnen gesprekken over PSV natuurlijk niet uitblijven.

Zo was algemeen directeur Marcel Brands één van de gasten die tijdens de vorige uitzending in de Legends Lounge aanschoof aan de tafel van Wilfred Genee. Brands ging daar onder andere in op de terugkoopclausule in het contract van talent Xavi Simons. Tijdens de uitzending liet hij vallen dat de clause niet alleen komende zomer, maar ook nog in 2024 geldig is. "De kans dat hij terugkeert bij PSG acht ik niet zo groot. Ik heb er vertrouwen in dat hij volgend jaar gewoon hier speelt", zei de directeur in gesprek met Genee. Hij bevestigde tevens dat PSV het contract van Simons wil aanpassen om af te komen van de speciale PSG-clausule.

Het radioprogramma presenteert zich als de meest gezellige vrijdagmiddagborrel van Nederland, en dat ervaren ook de aanwezige gasten in de Legends Lounge. Waar een deel van het 50-tal gasten via koptelefoons aandachtig de gesprekken tussen Genee en zijn genodigden volgt, genieten andere aanwezigen van de gezellige sfeer in de Legends Lounge. Ondersteund door culinaire hapjes en drankjes grijpen gasten de gelegenheid aan om te borrelen met collega’s, maar ook om zakelijk te netwerken en nieuwe connecties te leggen.

Het bijwonen van een uitzending van The Friday Move is niet alleen weggelegd voor participanten met stoelen in de Legends Lounge: ieder bedrijf kan zich aanmelden op basis van ‘first come, first serve’. De volgende uitzending in de Legends Lounge vindt plaats op vrijdag 21 april.