Partner

20 november 2023

Retail & Marketing

Terugblik op een Inspirerend Event in de Legends Lounge - Philips Stadion, Eindhoven

Afgelopen vrijdag was een dag om niet te vergeten, waar zakelijk inzicht en inspiratie samen kwamen in de unieke setting van de Legends Lounge in het Philips Stadion te Eindhoven. Onze speciale gasten, waaronder de sportmarketeer Bob van Oosterhout, Mick van Gool van de Legends Lounge/OTTO Workforce en de Guus Pennings hoofd Brand & Sponsorships bij Philips, deelden hun visie over sport & marketing.

De Legends Lounge trilde van positieve energie terwijl onze gasten werden meegenomen op een reis van inzicht en vooruitgang door deze markante sprekers. Deze interessante en boeiende inkijk werd zeer gewaardeerd door de partners van Brabant Business Media.

Uiteindelijk sloten we de dag af met een borrel tijdens de live radio-uitzending van BNR met niemand minder dan Wilfred Genee. Het bood niet alleen een kans om getuige te zijn van het maakproces achter de schermen, maar bracht ook actuele zakelijke discussies naar voren.

We willen graag onze oprechte dank betuigen aan iedereen die aanwezig was, bijdroeg aan de boeiende gesprekken en dit event tot een groot succes maakte. Jullie hebben deze dag extra speciaal gemaakt!

Blijf ons volgen voor meer boeiende evenementen en inspirerende momenten. Samen bouwen we aan een toekomst van morgen! Kijk hier voor nog meer partner events.