Ga terug

29 augustus 2019

Food (agri)Nieuws

Zoektocht naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje geopend

Omroep Brabant gaat voor de 24e keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Voor deze wedstrijd kunnen bakkers, slagers, leerlingen en thuisbakkers zich aanmelden.

Inschrijven kan vanaf nu tot en met 28 september 2019 voor ambachtelijke bakkers en slagers (categorie A). En tot en met 25 januari 2020 voor thuisbakkers en leerlingen (categorieën B, C en D) via: omroepbrabant.nl/worstenbroodje. Daar is ook het wedstrijdreglement te vinden.

De voorronde van de strijd voor thuisbakkers en leerlingen is op 11 februari 2020 bij De Rooi Pannen in Eindhoven. Het finale bakken is op 16 maart 2020, eveneens bij De Rooi Pannen in Eindhoven.

De datum en plaats voor de bekendmaking van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2020 worden later bekend gemaakt. Omroep Brabant zal uitgebreid verslag doen. Ook in de aanloop naar de finalestrijd zal Omroep Brabant ruim aandacht besteden aan de strijd om Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2020.

Mystery Shopper

De uiteindelijke winnaar in de categorie bakkers en slagers wordt driemaal bezocht door de Mystery Shopper. Hierdoor tellen ook de worstenbroodjes mee die elke dag in de winkel worden verkocht.

De wedstrijd is een samenwerking van scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College (beiden in Eindhoven), Cingel College (Curio) in Breda, Markland College in Oudenbosch, de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging en Omroep Brabant.

Gerelateerd