Partner

23 februari 2021

Training & Opleiding

Waarom een Nieuwe Masterclass TalentManagement?

Talentmanagement is in twaalf maanden coronacrisis sneller veranderd dan in de tien jaar daarvoor. Naarmate de pandemie mensen dwong om hun professionele en persoonlijke levens online door te brengen, zijn technologische ontwikkelingen die al een tijdje onder de oppervlakte sluimerden in een stroomversnelling terecht gekomen.

Het afgelopen jaar heeft het werk het gebouw grotendeels verlaten. Aan mensen worden andere eisen gesteld. Van aanwezigheidsplicht naar leveringsplicht. We gaan naar een hybride werk- en leercultuur. Daarmee wordt talent acquisition steeds meer verbonden met talent development.

Deze masterclass maakt deelnemers nog meer bewust van deze cultuur. Je krijgt kennis, structuur én relevante tools aangereikt om de hybride werk- en leercultuur succesvol in te bedden en hiermee nieuwe organisatiegroei te bewerkstelligen. 

Dit is de eerste masterclass in Nederland die talentmanagement een nieuw en toekomstbestendig perspectief geeft en daar praktische handen en voeten aan geeft.

Doelgroep 

Als deelnemer beschik je over HBO werk- en denkniveau. De masterclass is geschikt voor iedereen die zich bezighoudt of in de toekomst wil gaan bezighouden met talentmanagement binnen organisaties. Dit kan een HR-medewerker zijn, recruiter, L&D specialist, managementassistente of iemand die dit ziet als algemene persoonlijke ontwikkeling. 

Certificaat & Registratie

Als je de masterclass hebt afgerond ontvang je een bewijs van deelname en word je, indien gewenst, toegevoegd aan het MyTalentBoard-register van gecertificeerd talentmanagers. 

Zijn er vraagstukken waar jouw bedrijf mee stoeit op dit moment? Het staat je natuurlijk vrij om daar met jouw bedrijf iets aan te doen. Hoe je dat doet leer je in de Masterclass Post-Corona Talentmanagement. Klik hier voor het programma!