Partner

10 maart 2023

Retail & Marketingblog

Verrassend en eenvoudig je werknemers blij maken, dat kan!

9 april is het alweer Pasen. En dat laten we bij SMOKED by Liz niet zomaar voorbijgaan. Het is het ideale moment om jouw medewerkers op een unieke wijze te verrassen. En hoe kun je dat nu beter doen dan met heerlijke chocolade.

Friandries chocolates
Wij waren opslag verliefd op deze bijzondere kunstwerken van chocolade en vertellen je er maar al te graag meer over. Deze bijzondere ambachtelijke creaties worden gemaakt in Tilburg. In dit atelier maken ze op ambachtelijke wijze chocoladeproducten. Van exclusieve bonbons tot aan bijzondere candybars, dragees, chocoladerepen en overige friandises. Met geweldige kleuren en smaken, worden er kunstwerken gecreëerd die geschikt zijn voor de avontuurlijke chocolade liefhebbers.

Met deze chocolade weet je een ding zeker, jouw medewerkers zullen versteld staan van de bijzondere creaties. Deze smaakvolle lekkernij is eigenlijk te mooi om op te eten!

Happy feeling
Chocolade bevat stoffen zoals theobromine, pherylethylamine en serotonine. Een drietal lastige woorden, maar het belangrijkste om te onthouden is dat deze je een geluksgevoel geven. En dat brengt je een stapje dichterbij om de ideale loyale ambassadeurs voor jouw bedrijf te creëren.

Door chocolade te eten, wordt er ook endorfine in je hersenen aangemaakt. Dit heeft hetzelfde pijnstillende effect als morfine en remt de adrenaline af die je stress bezorgt. Daarnaast vinden onze hersenen het fijn als chocolade smelt in je mond, waardoor er nog meer endorfine wordt aangemaakt.

Yes, please!
Heb ik je interesse gewekt met deze heerlijke ambachtelijke chocolade? Ik hoop van wel! Jij wil vast en zeker weten wat deze bijzondere creaties je gaan kosten. Geloof me het creëren van meer werkgeluk bij jouw werknemers is je heel wat waard. Die € 17,50 heb je daar toch wel voor over?

Neem contact met me op via info@smokedbyliz.com of neem een kijkje op onze website www.smokedbyliz.com