28 september 2022

SPANJE LUXURY HOMES

Onze passie
Wonen  in Spanje en mensen begeleiden bij dit uitdagende avontuur, het vinden van een prachtige nieuwbouw woning of appartement aan de SPAANSE COSTA BLANCA ZUID.

Ook wij , Bianca & Fred  Blummel,  vonden onze droom woning in Spanje aan de Costa Blanca Zuid. DE ultieme woonplek met het beste klimaat gedurende het hele jaar…..

Over ons
Na 25 jaar actief werkzaam te zijn geweest in de financiele dienstverlening met ons bedrijf FB Adviespartner Brabant, kozen we voor Spanje. Wonen in Spanje, maar waar begin je, wie helpt je, wie informeert je over de woningmarkt in Spanje met haar regels die totaal anders zijn dan we gewend zijn vanuit de Nederlandse woningmarkt. De hulp die wij zo graag hadden gekregen, was er helaas niet en zo groeide en bloeide ons bedrijf.  Met de expertise van de financiele dienstverlening en de liefde voor Spanje brachten we 2 kwaliteiten bij elkaar SPANJE LUXURY HOMES.

Kennismaken met SLH
jouw wensen realiseren
Tijdens onze eerste kennismaking kijken we samen naar jouw wensen. We luisteren naar wat je precies zoekt. Aan de hand van deze informatie laten we je zien welke projecten passen bij jouw wensen en jouw budget.

Op onze site tref je een beperkte selectie van ons aanbod aan. We werken direct samen met betrouwbare/ exclusieve projectontwikkelaars zodat we als eerste op de hoogte zijn van de nieuwbouw projecten.

In alle rust informeren en begeleiden
voor een goed gevoel
We informeren je over de nieuwbouwprojecten, de mogelijkheden en uiteraard ook over de Spaanse woningmarkt. We houden van een persoonlijke manier van werken en door te luisteren naar jouw wensen bepalen we samen de vervolgstappen.

Aan de hand van de verkregen informatie krijg je reeds een idee van de mogelijkheden en kunnen we een bezichtigingstrip voorbereiden. Kopen in Spanje verloopt geheel anders dan in Nederland.

Onze missie is om jou van A tot Z te begeleiden bij het vinden van jouw villa of appartement aan de Costa Blanca Zuid.

Op bezichtigingstrip met SLH
jouw droomwoning vinden
We begeleiden je 3 dagen op een persoonlijke manier bij dit uitdagende avontuur.

Persoonlijkheid is onze kracht. We helpen je bij het zoeken en het vinden van jouw gedroomde verblijf in Spanje!

Onze missie
jou helpen en begeleiden
Samen gaan wij deze expeditie aan in de Spaanse regio Costa Blanca Zuid. 

Contact met SLH
persoonlijkheid is onze kracht
SLH staat garant voor Spanje Luxury Homes. Wij, Bianca en Fred Blummel werken al meer dan 25 jaar samen in de financiële dienstverlening. 

Onze missie is om jouw droom in Spanje waar te maken. 

Kennismaken met SLH
jouw wensen realiseren
Je besluit over te gaan tot aankoop van een appartement of villa in Spanje.

Wij begeleiden je samen met een advocaat en notaris door het aankoopproces. Dankzij onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening ben jij bij ons aan het juiste adres.

Totaalbegeleiding voor en na
laat je inspireren
Ook na de aankoop kun je op ons blijven rekenen. SLH biedt je de mogelijkheid om begeleid te worden bij de inrichting van jouw woning.

Wit, strak of klassiek, laat je inspireren door onze interieuradviseurs en / of de architect ter plaatse. Alles voor het gemak, we zijn en blijven stand by.

Geïnteresseerd?
kom in contact
Bezoek onze site www.spanjeluxuryhomes.com

Dankzij onze jarenlange ervaring in de financiele dienstverlening , de liefde voor Spanje en er uiteraard ook zelf wonen ,  ben jij bij ons aan het juiste adres.