Partner

1 december 2023

Financieel & Juridisch

Bob Cats: Uw Vertrouwde Partner in Verzekeringen en Hypotheken aan de Costa Blanca

Hoe kan het mooier. Wij, Bob Cats, zijn inmiddels meer dan 45 jaar actief aan de Costa Blanca. Inmiddels de tweede generatie enthousiaste Nederlanders die niet alleen Nederlanders, maar ook de Vlamingen, Engelsen en Duitse bewoners op hun wenken bedienen. Dan ook natuurlijk alleen op het gebied van verzekeringen en hypotheken zijn wij als Bob Cats beëdigd verzekeringsmakelaar en mogen wij de beschermende titel “ Correduria “ dragen.

Dit in tegenstelling tot het merendeel van de verzekeringsagenten die hier in Spanje werkzaam zijn en niet gehinderd door enige kennis zich profileren als deskundig op verzekeringsgebied. Niet voor niets bemiddelt Bob Cats voor meer dan 20 Spaanse verzekeraars en kunnen wij daardoor niet alleen de beste polis voorwaarden en condities bieden maar ook in prijs zijn wij absolute prijsvechter. Warner Stoof, eigenaar en Directeur van Bob Cats, mag zich terecht een Spaanse Brabander noemen. Geboren in Breda en gehuwd met een Spaanse dame leidt hij, Bob Cats al 25 jaar.

Op verzekeringsgebied is niets hem vreemd en kan hij u met al uw vragen bijstaan. Dit is de kracht van Bob Cats uit Altea bestaande uit een geheel vakkundig jong en dynamisch team, die niet alleen uw taal spreken, maar U ook begrijpen en met hen 24 / 7 mentaliteit u nooit in de kou laten staan. Heeft u nog geen kennis met ons gemaakt, neem dan vandaag nog contact met ons op!