Ga terug

14 november 2019

Training & Opleiding

Ontwikkelen binnen je bedrijf met Soofos

Als ondernemer is het belangrijk om je bedrijf te laten ontwikkelen en groeien. Maar vergeet daarbij jezelf of jouw personeel niet. Persoonlijke ontwikkeling zou een van de hoogste prioriteiten moeten zijn, maar wordt vaak over het hoofd gezien. Veel gehoorde excuses zijn tijd, kosten en locatie.

Blijven leren is cruciaal voor ondernemers

Als ondernemer ben je natuurlijk vaak op zoek naar de beste manier om je bedrijf vooruit te helpen. Dit betekent dat jij en jouw werknemers vaak nieuwe kennis en vaardigheden nodig hebben. Verouderde kennis zorgt er voor dat je niet meekomt met de markt en een slechtere concurrentiepositie hebt. Hoe meer kennis je uiteindelijk in huis hebt, hoe sneller je kunt schakelen. Stel je wilt een advertentie live zetten, dan heb je converterende teksten en uitnodigende graphics nodig. Om dat zelf te kunnen moet je dus al kennis hebben van conversie én van design.

Hoe zit dit nou voor ZZP’ers?

Als ZZP’er komen er veel verschillende taken op je af. Van marketing tot financiële zaken, planning en stressbestendigheid. Er komt een hoop kijken bij het runnen van jouw bedrijf. Waar je die kennis vandaan haalt, zonder duizenden euro’s kwijt te zijn is vaak lastig. Daarnaast is het moeilijk om de tijd er voor te vinden én om jezelf te blijven motiveren.

Maak kennis met onbeperkt online leren

Ondernemers en ZZP'ers uit allerlei branches wagen zich aan het online leren. Dat is niet vreemd, omdat je als ondernemer toch bepaalde kennis nodig hebt. Vooral cursussen met een ondersteunende insteek lijken vaak gevolgd te worden. Dit zijn cursussen over uiteenlopende onderwerpen, zoals design, marketing en boekhouding. Het is niet gek dat deze onderwerpen in álle branches gevolgd worden, want je hebt ze in alle branches nodig.

Op Soofos vind je de meest uiteenlopende cursussen, gericht op de Nederlandse markt. Naast specifieke cursussen gericht op ondernemers en ZZP’ers, vind je er ook cursussen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Van meditatie tot planning en ontspanning. En met Soofos Plus kun je voor een vast bedrag van €19 p/m toegang krijgen tot de uitgebeide collectie!

We weten als geen ander dat je als ondernemer het liefst alles eerst risicovrij uitprobeert. Probeer daarom Soofos Plus 7 dagen volledig gratis en vrijblijvend. Je toegang stopt automatisch en je kunt - indien het bevalt - automatisch verlengen. Ook als je samen met je hele bedrijf toegang wilt tot onze collectie hebben we gerichte oplossingen. Van toegang met jouw team tot Soofos Plus tot geheel eigen bedrijfsacademies. De ontwikkeling van jou en je werknemers blijft voorop staan.

Gerelateerd