26 juni 2019

Training & Opleiding

Nieuwe Dean en Director TIAS School for Business and Society

Prof. dr. Jenke ter Horst is per 1 juli 2019 benoemd tot Dean en Director van TIAS School for Business and Society. Ter Horst volgt prof. dr. Kees Koedijk op, die deze functie in de afgelopen zeven jaar heeft bekleed.

TIAS gaat een nieuwe fase in waarin digitalisering, commercialisering en internationalisering belangrijke speerpunten zijn. Deze koers wordt ingezet vanuit een mooie en financieel gezonde basis. TIAS heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de markt; kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten staan bij TIAS hoog in het vaandel. Met als onderliggend fundament: de connectie tussen business en society.

Jenke ter Horst: ‘TIAS wil de Europese ‘go-to school’ worden op het gebied van business transformation that serves society. Een prachtige uitdaging waar ik mij graag aan verbind.’

Er breekt voor TIAS een nieuwe fase aan waarin vernieuwing, innovatie en samenwerking met stakeholders en partners belangrijk worden om de business school verder te laten groeien. Naast de ruime ervaring en het uitstekende trackrecord van Ter Horst, is zijn kwaliteit om te verbinden een belangrijke reden voor zijn benoeming.

Peter Vrijsen, voorzitter Raad van Commissarissen: ‘We zijn erg verheugd met de benoeming van Jenke ter Horst en wensen hem een mooie toekomst bij TIAS. We verwachten dat hij significante stappen kan zetten en samen met in- en externe stakeholders nieuwe windows of opportunity creëert.’

Biografie

Ter Horst is hoogleraar Finance. In het verleden spitste zijn onderzoek zich vooral toe op portfolio management en publiceerde hij over Mutual Fund en Hedge Fund prestaties. De afgelopen jaren heeft hij zijn onderzoeksactiviteiten voor het grootste deel gericht op maatschappelijk verantwoord beleggen.

Over TIAS

Bij TIAS School for Business and Society doceren we vanuit de gedachte dat inzichten van vandaag niet de oplossingen van morgen zijn. Daarom leggen we, naast het overbrengen van kennis en vaardigheden, de nadruk vooral op het stimuleren van een kritische, nieuwsgierige benadering.

Andere vragen stellen om te weten hoe het echt zit. Op zoek naar antwoorden met impact op organisaties, business en de samenleving. TIAS is de business school van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven en heeft een breed portfolio aan masters, MBA opleidingen, executive education en maatwerk oplossingen.

Gerelateerd