Ga terug
Partner

14 maart 2019

Training & Opleiding

Nieuw zakelijke event: Limburg Leads

Maastricht, 14 maart 2019 - Op 15 en 16 mei 2019 vindt in MECC Maastricht het nieuwe Euregionale zakelijk event, Limburg Leads, plaats. Samen met LIOF, MKB Limburg, LWV, Provincie Limburg en WijLimburg, Brightlands wordt een platform geboden voor ondernemers uit de Euregio met als doel het samenbrengen om vooral nieuwe verbindingen mogelijk te maken en actuele kennis te delen. Twee dagen lang is MECC Maastricht dé kennishub rond actuele thema’s zoals circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, health en talent. Kennisoverdracht gebeurt middels de verschillende presentaties met inspirerende topsprekers en succesvolle ondernemers, workshops, paneldiscussies en masterclasses. Sterke Euregio.

De titel ‘Limburg Leads’ is bewust gekozen. Het zegt direct iets over de sterke positie van deze regio. Er wordt bewust gericht op het grensgebied met Belgisch Limburg, de regio Luik, de regio Aken en de hele provincie Limburg. Frank Mimpen commercieel directeur Mecc Maastricht: ”De behoefte aan een dergelijk zakelijk platform in heel deze regio is nadrukkelijk aanwezig, een platform dat verder kijkt dan de provinciegrenzen. Juist nu bestaat deze vraag. Ook in een sterk groeiende markt, zoals de Euregio. Hoe in de toekomst groeit de arbeidsmarkt, die in deze regio steeds krapper wordt? Hoe gaan we om met energietransitie en duurzaamheid? En met digitalisering en robotisering?” Deze en vele andere vragen worden door captains of industry en bestuurders beantwoord.”

Matchmaking

Juist in deze digitale tijd draait het volgens de organisatie nog altijd om face-to-face ontmoetingen tussen de juiste mensen. Om sneller en efficiënter in contact te komen met de relevante personen tijdens het event biedt Limburg Leads de deelnemers en standhouders een innovatieve tool die dient als matchmaker. Deze app berekent op basis van het ingevulde profiel en sociale netwerken wie de meest relevante ondernemers of bestuurders en bezoekers zijn op de beurs en brengt deze met elkaar in contact. Een prachtige innovatieve mogelijkheid die het succes van het beursbezoek en beursdeelname vergroot, op de meest efficiënte manier. Limburg Leads vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2019 in MECC Maastricht. Meer informatie kunt u vinden op de website www.limburgleads.com.

Gerelateerd