Partner

29 juni 2023

Retail & Marketing

Marketing- en Communicatiespecialist B2B

Ben je op zoek naar een dynamische en veelzijdige marcom-functie, waar alle ruimte is voor jouw eigen ideeën en verbetervoorstellen? Waar je een maatschappelijke bijdrage levert aan de Brabantse vrijetijdssector, maar ook aan andere sectoren voor wie toeristen waardevol zijn? Op een fantastische werkplek in Oisterwijk én bij een moderne werkgever met een creatief, toegewijd en supergezellig team? Lees dan zeker even verder.

Over VisitBrabant en Business Services
VisitBrabant is de marketingorganisatie voor de Brabantse vrijetijdseconomie. VisitBrabant zet samen met de vrijetijdssector, overheden en koepelorganisaties Brabant stevig op de kaart als meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen, hier ook langer verblijven en meer activiteiten ondernemen. De afdeling Business Services (3 fte) van VisitBrabant is hét loket voor Brabantse vrijetijdsondernemers, gemeenten en alle lokale en regionale toeristische organisaties. We ontwikkelen allerlei diensten en activiteiten om alle partners zo goed mogelijk te helpen en zo de Brabantse vrijetijdssector steeds verder samen te versterken. Kijk eens op visitbrabant.nl/partners voor een goede indruk.

En wil je meer weten over VisitBrabant en ons team? Neem alvast een kijkje binnen en lees ons Megazin Magazine. Gaat je hart al sneller kloppen?

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

 • Als Business Consultant (specialisatie marcom) ben je binnen het team primair verantwoordelijk voor het bereiken van de zakelijke doelgroep; op het juiste moment, met de juiste boodschap en met maximale impact. 

 • Je verzorgt de content en zorgt voor de doorontwikkeling van de zakelijke social-kanalen, de zakelijke website van VisitBrabant, mailings en nieuwsbrieven, maar draait ook volop mee in de ontwikkeling en uitvoering van de communicatie rondom kleine en grote zakelijke events (online en fysiek), de lancering van nieuwe diensten en producten en in de ontwikkeling van slimme nieuwe diensten en activiteiten voor onze achterban.

 • Je denkt doorlopend na over het effectiever maken van alle communicatie-inzet voor meer bereik en impact. Daarin is alle ruimte voor jouw visie, maar met een groot team van professionals van andere afdelingen om je heen, is er volop kennis, kunde en inspiratie om een beroep op te doen.

Kortom, in jouw functie wissel je praktische werkzaamheden af met het meedenken in strategische vraagstukken én werk je mee in projecten, van A tot Z.

Dit bieden we jou:

 • De allerleukste werkplek en slimme, energieke en inspirerende collega’s die met veel plezier heel hard werken voor VisitBrabant.

 • Uiteraard is er ruimte om thuis te werken, al vinden we het ook erg belangrijk (en gezellig ) om met je samen te werken op kantoor.

 • Een breed takenpakket met eigen verantwoordelijkheden, volop ruimte voor eigen inbreng en daarmee persoonlijke ontwikkeling. Dat laatste ondersteunen we graag met trainingen en opleiding, maar ook zorgen we dat je leert van vakgenoten van andere afdelingen van VisitBrabant. Bijvoorbeeld rondom thema’s als performance management, nieuwe media en AI.

 • Een team dat graag het verschil maakt in alles dat we doen. Met veel toewijding, creativiteit en trots doen we er alles aan om de sector verder te brengen. We combineren hard werken graag met veel plezier, bijvoorbeeld tijdens gezamenlijke lunches, borrels en volop grotere en kleinere personeelsuitjes.

 • Salariëring is afhankelijk van ervaring en opleiding. De functie valt onder de CAO Omroeppersoneel en in schaal F. Uiteraard voorzien we je van een goede en moderne werkplek, inclusief laptop, tweede scherm en telefoon.

Wat we van jou verwachten:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur opgeleid binnen de richting marketing en communicatie (al dan niet als specialisatie).

 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis op het gebied van marketing en communicatie.

 • Je bent taalvaardig in woord en geschrift. In jouw communicatierol dien je accuraat, flexibel, snel en zorgvuldig te zijn.

 • VisitBrabant is doorlopend in beweging. Geen dag is hetzelfde en we bewegen steeds met de ontwikkelingen in de sector mee. Stressbestendigheid en flexibiliteit zijn dan ook essentieel.

 • We bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je creëert hier je eigen track record, maar dat vraagt om een hoge mate van zelfinitiatief, zelfredzaamheid en ondernemerschap.

 • Je kunt uitstekend projectmatig werken en weet collega’s te overtuigen en te benutten in het behalen van jouw doelen.

 • Heel veel plezier hebben in je werk en met je collega’s. Superbelangrijk bij VisitBrabant!

Solliciteren
Enthousiast geworden over deze functie? Dan horen we graag van je vóór 24 juli 2023 via vacatures@visitbrabant.com. Laat ons via je motivatiebrief weten waarom je denkt dat wij voor jou de perfecte match zijn. Daarnaast ontvangen we graag je CV. Heb je verder nog vragen, neem dan contact op met Ankie Joos via ankiejoos@visitbrabant.com of 06-12 555 889.