Ga terug

8 december 2020

ZeelandVastgoed

KATOEN City Lofts Goes by LARGO: geniet van een aantrekkelijk rendement én uw eigen pied-à-terre in ondernemersstad Goes

Aan het Bleekveld in Goes verrijst een nieuwbouw hotel met 18 luxe City Lofts. Particulieren hebben de mogelijkheid om te investeren in deze uitbreiding van de succesvolle Katoen-formule. Er zijn nog enkele kansen beschikbaar, eigenaren genieten van een aantrekkelijk rendement. De bouw is inmiddels gestart en de oplevering staat gepland voor Q4 2021.

Nog enkele unieke kansen

KATOEN City Lofts Goes by LARGO biedt particulieren de mogelijkheid te investeren in een of meerdere hotelappartementen tegen een rendement van 4-5% netto per jaar. Deze interessante formule bleef onder beleggers dan ook niet onopgemerkt en inmiddels zijn er nog maar enkele unieke kansen beschikbaar. Wie nog deel wil nemen aan dit prachtige project moet dus niet te lang wachten. Alexander Snoodijk van TEAM Leisure: “Dit project met City Lofts is uniek in zijn soort én in de omgeving. Meerdere factoren zullen zorgen voor een uitstekende bezetting. Om te beginnen de bewezen marketing-power van LARGO (het premium label van Roompot Group) in combinatie met de persoonlijke aandacht en uitermate hoge servicegraad van Hotel-Brasserie Katoen. Tel daarbij op dat de City Lofts zowel de zakelijke gasten als de luxe-minnende toeristen aan zal spreken. Dit alles zorgt voor een topbezetting, niet alleen in de toeristische seizoenen, maar het jaar rond. Tevens hebben investeerders in een hotelappartement er na de aankoop geen omkijken naar, zij worden compleet ontzorgd, werkelijk alles is bij de koopprijs inbegrepen. Van meubels, wanden, vloeren, verlichting en domotica tot bedlinnen, accessoires en de luxe kitchenette en badkamer. Katoen draagt zorg voor perfecte schoonmaak en gedegen onderhoud.”

Dit is ‘next level in Leisure’

De slechts 18 City Lofts worden zeer luxe uitgevoerd. Elk appartement heeft een aparte slaapkamer, luxe badkamer, ultramodern domoticasysteem en een royale living met fraaie keuken. Bij de architectuur, het materiaalgebruik en het interior design met exclusieve meubelen is geen enkele concessie gedaan. Alles is van een absoluut topniveau met maatwerk tot in het kleinste detail. Een project dat vol passie tot stand is gekomen.

Vakantie in eigen land populair

In 2020 is de populariteit van een vakantie in eigen land enorm toegenomen en deze stijgende lijn zal zich voortzetten. Ook duurzaamheid en het bewuster nadenken over onze ecologische footprint wegen mee in dit sentiment. Dit project sluit naadloos aan op deze trent en speelt daar optimaal op in. Kortom: nog meer redenen om in te stappen en deze investeringskans met beide handen aan te grijpen!

Wij staan voor u klaar! Meer weten of deze mooie kans? Kijk voor meer informatie op www.teamleisure.nl/citylofts, mailen naar info@teamleisure.nl of bellen met 088 1900 222.