Partner

13 oktober 2022

Training & Opleiding

DE HUIDIGE SITUATIE VRAAGT OM ZELFLEIDERSCHAP

We leven in onvoorspelbare tijden. Je kunt jezelf dus maar beter nu creëren als een krachtig mens, zodat je op jezelf kan bouwen. Wat er ook gebeurt. Dat geldt voor zakelijk leiders, maar ook voor ieder ander persoon die krachtiger door het leven wil bewegen. Om die reden lanceerde Inner Stance 1 oktober jl. het Self-Leadership lidmaatschap.

Meer mensen in contact brengen met het werk
Inner Stance is een organisatie binnen de Straight-Line Leadership Group. Ze trainden tot nu toe coaches, consultants en trainers om effectiever te zijn in hun werk. Aan de hand van een aantal van Straight-Line Leaderships tools creëerden ze zichzelf als radicaal effectieve professionals. Inner Stance richt zich nu op een breder publiek. Omdat de huidige maatschappelijke situatie vraagt om een grotere dosis zelfleiderschap. Van ieder mens.

Zelfleiderschap als basis
Het Self-Leadership lidmaatschap helpt mensen om krachtig en gebalanceerd door het leven te blijven bewegen. In welke situatie dan ook. Onderdeel zijn van het lidmaatschap helpt ze om leiderschap te nemen over zichzelf. Zodat ze zien waar ze zichzelf klein houden, welke patronen ze in stand houden en vooral waar mogelijkheden liggen.

Een zo groot en krachtig mogelijke groep
Je traint jezelf in goede tijden, zodat je voorbereid bent op zware tijden. Want of het nu op maatschappelijk niveau is, op zakelijk vlak of in je persoonlijke leven, we krijgen allemaal te maken met zware tijden. We hebben allemaal gebeurtenissen in ons leven waar we doorheen moeten. Sommigen worden daar sterker van, anderen gaan eronder gebukt. En sommige mensen blijven staan, zijn gefocust en lopen simpelweg door. Dat zijn de mensen die een behoorlijke dosis self-leadership bezitten. Het is de missie van Inner Stance om deze groep zo groot en zo krachtig mogelijk te maken.

Wat houdt het Self-Leadership lidmaatschap praktisch in?
- Toegang tot de Inner Stance app gevuld met krachtige content
- Wekelijkse online meeting o.l.v. Senior Straight-Line Coaches: Johan van der Put, Kristof Cuppens en/of Mandy van der Put
- 4 x per jaar een Inner Stance LIVE event

Meer weten over het Self-Leadership lidmaatschap?
T + 31 (0) 85 773 1023
M info@innerstance.com
W www.innerstance.com
W www.vnoncwbrabantzeeland.nl

Inner Stance, onderdeel van de Straight-Line Leadership Group.