Partner

18 november 2022

Retail & Marketing

Alberto Bellini opent nieuwe locatie in Oisterwijk

We mogen het eindelijk met jullie delen. Vandaag heb ik de sleutel in ontvangst genomen van een nieuwe showroom/kantoor op een fantastische locatie in het centrum van Oisterwijk.

Samen met @dkagency.nl groeien we uit ons jasje en hebben we meer ruimte nodig. De Alberto Bellini smart casual collectie is inmiddels bij 40 verkoop punten in Nederland, België en Duitsland verkrijgbaar en ons huidig magazijn en showroom is te klein geworden.

Om onze klanten en relaties nog fijner te ontvangen, en de collecties nog mooier te presenteren hebben we gekozen voor het mooie Oisterwijk. Begin volgend jaar gaan we verbouwen en de nieuwe showroom inrichten, zodat we 1 februari klaar zijn voor het nieuwe seizoen. Een nieuwe locatie betekent ook OPRUIMEN.

Daarom openen we voor slechts enkele weken een POP UP store met een grote OUTLET corner. Nieuwe collecties, sample sale, laatste paren en vele mooie accessoires, kortom snel komen shoppen. Zaterdag 19 November om 12.00 uur openen we de POP UP en ben jij van harte welkom in ons nieuwe pand.

POP UP store Alberto Bellini
Burg Verwielstraat 21
Oisterwijk