13 maart 2024

Financieel & Juridisch

22ste jubileumconcert van Concerti Fetti

Op 8 mei 2024 viert Concerti Fetti het 22ste jubileumconcert, een bijzondere gelegenheid waarop ze samen willen komen en genieten van muziek, vriendschap en inclusiviteit.

Elk jaar verwelkomen ze tussen de 3.500 en 4.500 bezoekers, en dit jaar belooft een extra speciale ervaring te worden. Jouw steun kan een wezenlijk verschil maken en bijdragen aan de warmte en verbondenheid van dit inspirerende evenement.

Concerti Fetti is meer dan alleen een concert. Het is ook het koesteren van gedeelde momenten. Als je waarde hecht aan gemeenschapsgevoel en inclusie, nodigen ze je uit om op jouw eigen manier bij te dragen aan Concerti Fetti.

 Het podium zal worden betreden door getalenteerde artiesten zoals de Alpenzusjes, Jan Biggel, Frans Bauer en anderen. Samen streven ze naar een avond vol plezier, waar iedereen, ongeacht achtergrond of beperking, kan genieten.

Hun groep vrijwilligers, bestaande uit meer dan 100 toegewijde individuen, werkt hard om een gastvrije sfeer te creëren. Samen vormen ze  een gemeenschap gebaseerd op liefde en begrip, waar elke inbreng wordt gewaardeerd.

Klik hier om te ontdekken hoe je op jouw manier kunt bijdragen en samen met ons een blijvend verschil kunt maken.