STE Languages

Alles begint met taal

Een goed gesprek begint bij het spreken van dezelfde taal. Maar wat als je de taal niet beheerst? Versterk je taalvaardigheid met een taaltraining van STE Languages. Jaarlijks ontvangen we ruim 2.500 cursisten uit alle hoeken van de wereld. Zo’n 80 nationaliteiten vormen samen een mini-maatschappij, van voetballer tot tandarts en van CEO tot servicemedewerker.

STE Languages is een bruisende interculturele ontmoeting. Ruim 20 talen klinken door de leslokalen, en meer dan 80 nationaliteiten werken aan een gedeelde droom: taalvaardig worden in een vreemde taal. Internationals versterken hun taalvaardigheid en presteren daardoor beter. Inburgeraars leren de Nederlandse taal en samenleving kennen. En ook Incompany levert STE taaloplossingen voor de dagelijkse praktijk. Maatwerk voor iedere taalkwestie, dat is STE Languages ten voeten uit.

Waarom STE Languages?

Kwalitatief onderwijs gedijt bij een prettige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Onze cursisten komen uit alle hoeken van de wereld en dat zorgt voor bijzondere gesprekken. Die culturele verscheidenheid herbergt een wijze les: taal verrijkt, verbindt en geeft het leven kleur. We zijn er trots op daar een bijdrage aan te mogen leveren.

  • Taleninstituut met ruim 25 jaar ervaring, landelijk actief

  • 60 gekwalificeerde docenten, ruim 50.000 cursisten sinds de oprichting

  • Keuze uit meer dan 20 talen

  • Gestructureerd en bewezen didactisch programma

  • Hoge mate van klanttevredenheid, aldus recent onafhankelijk Cedeo-onderzoek

Onze klanten

Onze klanten STE Languages heeft een brede klantenkring variërend van grote multinationals, internationaal opererende bedrijven, MKB, gemeenten, maatschappelijke organisaties en onderwijsinstellingen tot professionele sportverenigingen.

Samenwerken en een goede omgang met collega’s, met veiligheidsinstructies omgaan, presenteren, onderhandelen en netwerken: persoonlijke groei en zakelijk succes begint bij goede communicatie. Taalbeheersing is daarin van cruciaal belang, maar dat kan lastig zijn in een internationaal werkveld.

Als taalbeheersing een uitdaging is, overweeg dan een taaltraining van STE.

Gerelateerd