SMOKED by Liz

SMOKED by Liz is hét online delicatessenhuis dat mensen laat genieten van luxe, exclusieve, authentieke en ambachtelijk bereide delicatessen.

Overal ter wereld zou je moeten kunnen genieten van pure en eerlijke producten. Van heerlijke warm gerookte zalm, boterzachte palingfilet, verrukkelijke Italiaanse hammen tot de meest bijzondere kazen. De boventoon is respect voor het product, respect voor het ambacht, precies zoals moeder natuur het bedoeld heeft. Wij zijn dé partner die de ondernemer helpt op het gebied van culinaire cadeaus, waaruit de waardering voor de relatie en de medewerker het best tot zijn recht komt.

SMOKED by Liz is dé betrouwbare, flexibele en verrassende partner voor werkgevers en ondernemers die de klantwaardering en het werkgeluk hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn dé partner die de ondernemer helpt op het gebied van culinaire cadeaus, waaruit de waardering en aandacht voor de klantrelatie en de werknemersrelatie het best tot zijn recht komt. Een open cultuur waar feedback van het team en van de klanten belangrijk zijn! Samen, met het exclusieve (gepersonaliseerde) foodgeschenk, creëren we ambassadeurs voor jouw organisatie.   

De delicatessen van SMOKED by Liz laten een onuitwisbare gastronomische indruk achter, een ware culinaire beleving voor eenieder die het proeft. 

The world needs true delicacy!

Gerelateerd