Partner

12 april 2023

HRM

Hoe gelukkig zijn jouw medewerkers?

Als ik jou de vraag zou stellen hoe gelukkig jouw medewerkers zijn, wat zou je dan antwoorden? Wordt er op verjaardagen en feestjes over jou als werkgever positief of negatief gesproken?

Bij GIFTS by Liz hopen we natuurlijk dat jouw medewerkers positief over jou en je bedrijf spreken en dat ze gelukkig zijn. Maar daarnaast ook vol passie en energie elke werkdag als een feestje ervaren. Tja, als ondernemer stellen we nu eenmaal hoge eisen aan onze medewerkers. Maar hoe zorg jij als werkgever dat deze hoge eisen ook haalbaar zijn? Ben je er bewust mee bezig of verdient het toch nog de nodige aandacht?

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht nodig is om dat te kunnen realiseren wat jij als werkgever voor ogen hebt.

GIFTS by Liz
Het concept GIFTS by Liz is speciaal voor de warme, vriendelijke en attente werkgever, die graag iets extra’s wil doen. Voel jij je al aangesproken? Met cadeaus die uniek én gepersonaliseerd zijn, maak jij als bedrijf het verschil. Door oprechte persoonlijke aandacht creëer jij als werkgever betrokkenheid en loyaliteit. Want wie wil er nu niet gelukkige, vrolijke en tevreden werknemers, die proactief samenwerken en minder ziek zijn? Wij noemen dat de ideale loyale ambassadeur.

Nog benieuwd naar de belangrijkste voordelen voor jou als werkgever? Tijd, gemak en comfort zijn de sleutelwoorden die GIFTS by Liz kenmerkt.

Wist je dat?
Het ziekteverzuim onder werknemers van bedrijven en overheid kent zijn pieken en dalen. En zeker die pieken wil je natuurlijk als werknemer zoveel mogelijk beperken. Onderzoek toont aan dat werkgeluk bijdraagt aan het welzijn van de medewerkers. Gelukkig personeel presteert namelijk beter. Het vergroten van werkgeluk zorgt ervoor dat de productiviteit, de creativiteit en het energieniveau stijgt. Ook zijn medewerkers meer betrokken bij het bedrijf waar zij werken, groeien ze sneller naar een hogere functie en hebben ze met minder gezondheidsproblemen te maken. Met oprecht gegeven persoonlijke, unieke cadeaus kan GIFTS by Liz een bijdrage leveren aan het creëren van meer werkgeluk bij jouw werknemers.

Het samenstellen van een uniek geschenk
Hoe zie jij jezelf? Kies je voor een snelle hap of voor een exclusieve beleving? Alle keuzes zijn goed, want het zijn jouw keuzes en dat maakt je gelukkig. Jouw persoonlijke normen en waarden zie je terug in het cadeau dat jij uitkiest voor je relaties en je collega’s. Eigenlijk is er niets zo persoonlijk en puur als het cadeau wat je geeft. Waar je over na moet denken is wát je wilt geven. Een leuke doos of een pakketje geluk? De keuze draagt bij aan het succes dat je wilt bereiken met elkaar.

Er zijn enkele belangrijke succesfactoren die de kunst van het geven perfectioneren.

  1. Geef een geschenk dat verrast! Heel veel mensen vinden het geweldig om een verrassing te krijgen die ze niet hadden verwacht. Jouw keuze en wat jij belangrijk vindt is doorslaggevend. Het is de basis voor het succes van een giftbox als relatiegeschenk.

  2. Geef een eerlijk en duurzaam geschenk. We leven in een bijzondere tijd waarin we op een goede manier met elkaar en met de aarde moeten omgaan. Geef een geschenk dat écht eerlijk en duurzaam wordt geproduceerd.

Hopelijk geven deze tips je meer handvaten voor het kiezen van het perfecte relatiegeschenk. Mocht je er niet uit komen. Don’t worry! GIFTS by Liz helpt je graag verder om het perfecte cadeau samen te stellen.

Klantgeluk, werknemersgeluk of beide?
Samen komen we er achter wat jouw wensen zijn. Streef jij als bedrijf naar klantgeluk, werknemersgeluk of misschien beide? Met onze gepersonaliseerde gifts kan jouw geluk niet meer op.

Wil je meer weten over wat GIFTS by Liz voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website: www.smokedbyliz.nl.

Vergeet niet om je in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. En nee, je ontvangt geen reclame. Wij versturen alleen e-mails die ook echt waardevol zijn voor jouw bedrijf en medewerkers! Want met de dingen die wij doen, hopen we dat jij als opdrachtgever onze ideale loyale ambassadeur wordt.