Oostwegel Collection

WHERE MEMORIES ARE MADE

Onze missie is het creëren van inspirerende belevingen en samen bouwen aan een nalatenschap, die verder gaat dan de verwachtingen.
Oostwegel Collection staat voor Inspirerend, Vakmanschap en Gastvrijheid en deze drie begrippen worden tot leven gebracht door drie pijlers: Locatie, Mens en Gastronomie.

Unieke hotels in Zuid-Limburg

De liefde van hotelier Camille Oostwegel voor erfgoed en gastvrijheid vormt de basis van de huizen van Oostwegel Collection. Een wereld vol inspiratie op niet-alledaagse, monumentale locaties in Zuid-Limburg. In alle huizen is het mogelijk om te overnachten. Deze huizen zijn met respect voor de omgeving gerestaureerd en getransformeerd tot unieke, luxe hotels met een eigen karakter. Hotels die een onuitwisbare indruk achterlaten.

Restaurants & bars

Alle huizen van Oostwegel Collection hebben een rijke culturele en culinaire traditie. Onze gasten worden op een oprechte, hartelijke manier ontvangen en genieten van creatieve en inspirerende gerechten. Gerechten die zijn bereid en gecreëerd door mensen met expertise en liefde voor het vak. Verfijnde gerechten van hoge kwaliteit met zoveel mogelijk ingrediënten van het eigen landgoed en uit de regio.

meetings & celebrations bij oostwegel collection

De architectuur van de huizen van Oostwegel Collection is uniek. De huizen verleiden ieder op hun eigen manier. De authentieke hotelkamers, de restaurants en de vele vergaderzalen en salons bieden oneindig veel mogelijkheden. In onze huizen organiseert u uw zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten, borrels, diners en speciale gelegenheden. Het is ook mogelijk om verschillende locaties met elkaar te combineren. Alle huizen zijn tevens geliefd als trouw locatie.

villas & residences

Villas & Residences curated by Oostwegel Collection is een verzameling unieke, door het team van Oostwegel Collection geselecteerde, luxe accommodaties op bijzondere locaties. Oostwegel Collection staat garant voor het comfort van de villa’s en residenties. Privacy en huiselijke beslotenheid dragen bij aan een intiem karakter. Deze geborgenheid maakt de accommodaties tevens geschikt voor langere verblijven. De inrichting biedt tal van mogelijkheden voor verschillende verblijfsdoeleinden zoals een weekend weg of corporate inspiratiesessie. De luxe, goed uitgeruste woningen maken het mogelijk om volledig zelfvoorzienend te genieten van een verblijf. Het is tevens mogelijk om van een van onze geselecteerde cateraars gebruik te maken.

Specifiek meer weten over al de mogelijkheden? klik dan op de logo's hier beneden en kom zo op de websites!

Gerelateerd