Partner

14 november 2023

Leisure & Cultuur

Winters genieten in Zuid-Limburg bij Oostwegel Collection

Bij Oostwegel Collection kunt u ultiem genieten van de wintermaanden in Zuid-Limburg. De prachtige landgoederen transformeren in deze donkere en koude maanden tot de meest romantische sfeervolle locaties. Het is een tijd van gezelligheid en samenzijn, waar u in goed gezelschap kunt terugblikken op een jaar vol successen en herinneringen. Welk huis u ook kiest binnen Oostwegel Collection, de warmte en charme van de landgoederen tillen uw bezoek naar ongekende hoogten en zorgen ervoor dat u kostbare herinneringen in stijl kunt koesteren. Of u nu kiest voor Château Neercanne, Winselerhof, Kruisherenhotel Maastricht of Château St. Gerlach, u kunt altijd rekenen op een warme en gastvrije omgeving die perfect past bij de winterse sfeer!

Culinair genieten in een historische setting
Château Neercanne, op slechts enkele minuten rijden van Maastricht, biedt een buitengewoon charmante omgeving. U kunt daar niet alleen genieten van heerlijke gerechten van Restaurant Château Neercanne* en van restaurant L’Auberge, bekroond met een Michelin Bib Gourmand, maar u kunt er ook de ambiance van wijnkelders en mergelgrotten ervaren. Deze locatie is perfect om in goed gezelschap te vieren en te proosten op succesvolle momenten. Winselerhof in Landgraaf is de plek waar ZuidLimburgse winterpracht en la dolce vita naadloos samenkomen. Hier kunt u met collega’s genieten van een verfijnd diner in de ongedwongen sfeer van de historische herenboerderij.

Exclusieve winterse ervaring
Ook het eclectische Kruisherenhotel Maastricht en het majestueuze Château St. Gerlach in Valkenburg bieden verfijnde smaakervaringen die uw smaakpapillen zullen prikkelen. Bij Château St. Gerlach wordt u meegenomen op een authentieke smaakreis met verrassende culinaire wendingen, waardoor u een ware gastronomische openbaring ervaart. Restaurant Les Salons gebruikt ingrediënten die lokaal zijn ingekocht en geoogst uit de tuinen van het landgoed.

Bij eclectische bistro Spencer’s in Kruisherenhotel Maastricht, wordt u getrakteerd op een exclusieve winterse ervaring met adembenemend uitzicht op het sprookjesachtige Maastricht. De verrassende combinatie van authentiek erfgoed en modern design zal ongetwijfeld een grote bron van inspiratie zijn. Het toegewijde team van Oostwegel Collection staat klaar om voor u de ideale winterervaring vorm te geven!