Nabuurs Supply Chain Solutions

Nabuurs heeft meer dan 20 vestigingen door heel Nederland, met ruim 1.000 medewerkers in dienst. Al sinds 1928 is Nabuurs dé logistiek dienstverlener van Nederland.

De missie van Nabuurs is de beste weg te vinden voor de producten van haar klanten op het gebied van kosten, service, duurzaamheid en veiligheid. Daartoe ontwikkelen en implementeren we integrale logistieke oplossingen voor Fast Moving Consumer Goods bedrijven. B2B én B2C bedrijven met als specialisatie Food, Personal Care, Retail en Horeca.

Deze logistieke oplossingen bestaan uit FMCG-distributie, horeca distributie, warehousing en co-packing. Door de samenwerking van Nabuurs met eigen concepten als Na-Nomi, Freight Frame en 1Freight kan elk bedrijf in de logistieke keten geholpen worden om efficiënter en kostenbesparend te opereren.

Bij Nabuurs ontwikkelen we optimale integrale logistieke oplossingen en investeren we in Warehousing en distributieconcepten om dit mogelijk te maken. Het is onze ambitie om opslag en distributie concepten te ontwikkelen en te implementeren waarin potentiële klanten elkaar versterken om zodoende een concurrentievoordeel dat op de lange termijn kan worden gehandhaafd te ontwikkelen.

Als Nabuurs zijn wij er sterk van overtuigd dat de meest optimale manier van logistieke dienstverlening is om alle activiteiten onder één dak te integreren. Nabuurs heeft daarom een volledig geïntegreerde logistieke oplossing ontworpen, waardoor de hele logistieke keten is voorzien. Nabuurs verzorgt voor FMCG, Retail en Horeca bedrijven distributie, goederenopslag, transport, co-packing en e-fulfilment.

Voordelen van een geïntegreerd concept zijn:
· Verlaging van handling- en transportkosten
· Reductie van CO2-uitstoot (duurzame oplossing)
· Single Point of Contact
· Kwaliteit en serviceniveau van Nabuurs
· Optimaal voorraadbeheer (alle voorraad onder één dak)

Nabuurs gelooft dat dit een toekomstbestendig concept is dat zal helpen bij het efficiënter en kostenbesparend inrichten van jouw logistieke processen. Wil jij net zoals honderden andere bedrijven jouw logistiek uitbesteden bij Nabuurs?

Bezoek onze website voor meer algemene informatie: www.nabuurs.nl

Gerelateerd