Partner

19 mei 2023

Innovatie & Duurzaamheid

Nabuurs kiest Delo als nieuwe partner voor duurzame koffievoorziening

Delo faciliteert de komende vijf jaar de koffievoorziening voor Nabuurs Supply Chain Logistics. Naar verwachting is deze samenwerking goed voor ruim drie miljoen koppen koffie. Omdat duurzaamheid één van de belangrijkste speerpunten van logistiek dienstverlener Nabuurs is, heeft Delo op locatie een duurzame koffievoorziening ingericht waar koffie van het merk Jacks Coffee wordt geschonken. "Deze samenwerking is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Delo als totaal facilitair leverancier. We zijn er dan ook ontzettend trots op", aldus Mark Struik, Commercieel manager bij Delo.

Nabuurs heeft Delo eerder al gekozen als partner op het gebied van kantoorartikelen. De nieuwe samenwerking omvat naast de levering van de koffievoorziening, koffie en aanverwante producten ook het technisch onderhoud aan de machines. Hiermee wordt de samenwerking tussen beide bedrijven op mooie wijze versterkt en benadrukt Nabuurs het vertrouwen in Delo als facilitair leverancier.

Feestelijke opening
Tijdens de feestelijke opening van het nieuwe bedrijfspand van Nabuurs in Haps, konden de aanwezigen kennismaken met Jacks Coffee. Een professionele barista was op 12 en 13 mei aanwezig om de ruim 1000 gasten te voorzien van een heerlijke kop koffie. "Door het persoonlijke contact met Delo hebben zij ons voorzien van advies op maat, resulterend in een koffievoorziening die perfect aansluit bij onze behoeften. We waarderen niet alleen de aandacht voor duurzaamheid, maar ook van de heerlijke koffie die bijdraagt aan een aangename werkomgeving", aldus Dave Willems, Facility Manager bij Nabuurs.

Over Jacks Coffee
De beste koffie, duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd, dat is waar Jacks Coffee voor staat. De koffiesoorten van Jacks worden op verantwoorde wijze geproduceerd en de koffieboeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zo probeert Jacks een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Ook doneert Jacks Coffee 50 cent per verkochte zak koffie aan een goed doel, welke periodiek wisselt. Het huidige doel, Oxfam Novib, is aangedragen door Nabuurs. Jacks Coffee is exclusief verkrijgbaar bij Delo BV.

Over Delo
Delo is een totaal facilitair leverancier die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan organisaties in diverse sectoren. Met een breed scala aan oplossingen op het gebied van kantoorartikelen, -meubilair, -machines, facilitaire producten en koffievoorziening, streeft Delo ernaar om de dagelijkse activiteiten van haar klanten te ondersteunen en te verbeteren.