Capital Advertising | Capital Sports

Capital Advertising is een allround marketingbureau gevestigd in 's-Hertogenbosch, met een hub in Amsterdam. We zijn al meer dan 30 jaar actief, nog steeds springlevend en zitten vol nieuwe ideeën. Met een team van 17 experts bieden we een breed scala aan marketingdiensten aan. Of het nu gaat om online of offline marketing, Capital Advertising heeft de ervaring en kennis in huis om elke campagne succesvol te maken.

We geloven in no-nonsense, laagdrempelige dienstverlening. We maken geen dikke rapporten, maar bieden wel creatieve en onderscheidende concepten die direct impact hebben. We werken alleen voor klanten die enthousiast zijn over onze diensten, omdat we ervan overtuigd zijn dat een goede samenwerking begint met gedeelde passie en enthousiasme.

Expertise op ieder vlak

Een speerpunt binnen onze aanpak is de synergie van traditionele marketingtechnieken en moderne technologieën, zoals AI. Door onze jarenlange ervaring zijn we goed bekend met de traditionele methoden, maar we blijven ook actueel en op de hoogte van de nieuwste trends.

Hierdoor kunnen we onze klanten een holistisch en naadloos geïntegreerd marketingpakket bieden. Met één aanspreekpunt voor al hun marketingbehoeften, kunnen onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van marketingcampagnes met zeer hoge resultaten in termen van onder andere ROAS (Return On Ad Spend) en CTR (Click-Through Rate). Dit bereiken we door de combinatie van creativiteit, ontwerp, techniek en diepgaande kennis van (social) advertising, marketing automation, gepersonaliseerde e-mailmarketing en offline marketing.

Als je op zoek bent naar een marketingbureau dat alle disciplines onder één dak heeft, dat zowel offline als online marketing beheerst, met jarenlange ervaring en up-to-date kennis, dan is Capital Advertising de juiste keuze. Kom gerust eens langs bij ons op Visma | Lease a Bike Service Course of neem contact met ons op. Ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw merk of product!

Gerelateerd partner nieuws: