Bestronics

Bestronics is een productie- en assemblagebedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten van Bestronics zijn: productieontwikkeling, assemblage van Printed Circuit Boards en eindassemblage.

Onze dienstverlening reikt echter nog verder. Wij beheersen het complete productietraject, van advies tot en met aflevering en implementatie. Hierbij variëren de mogelijkheden van standaard processen en deelprocessen tot op maat geproduceerde producten.

Bestronics verleent volledige ondersteuning op het gebied van toepassingen en gebruik van micro-elektronica. Door de opgebouwde knowhow, kunnen wij reeds in het beginstadium van het productietraject een adviserende functie vervullen, dat geldt voor nieuwe producten maar tevens voor verbetering en aanpassing van bestaande producten. In nauw overleg bekijken we of standaardcomponenten gebruikt kunnen worden of dat ontwikkeling van speciale elektronica wenselijk is. Hierdoor zijn kosten inzichtelijk en kunnen ze tot een minimum worden beperkt.

Zodoende is de stap van prototyping naar de werkelijke productie niet alleen goed onderbouwd maar tevens efficiënt.

Gerelateerd