28 maart 2023

Food (agri)

Zo gaat Double Dutch vrouwelijk talent in de horeca extra stimuleren

Zo gaat Double Dutch vrouwelijk talent in de horeca extra stimuleren

Double Dutch is op zoek naar vrouwelijke talenten die zich willen ontwikkelen tot cocktail-expert.

Nederlandse vrouwelijke bartenders krijgen de mogelijkheid zich in te schrijven voor het Double Dutch 'Female Bartending Scholarship'-programma. Het premium mixmerk Double Dutch wil op deze manier vrouwelijk talent in de horeca extra stimuleren.

 Double Dutch wil vrouwen helpen hun carrière binnen de horeca op te bouwen.

 Double Dutch organiseert het Female Bartending Scholarship al jaren in het Verenigd Koninkrijk. Met veel succes, aldus de ondernemers. Na twee succesvolle edities in Londen en een derde editie op komst, mogen nu de Nederlandse vrouwelijke bartenders hun vaardigheden verfijnen met behulp van topcoaches uit de Nederlandse horecabranche.

 Amy Warne, deelneemster van een eerdere editie in het Verenigd Koninkrijk, heeft dankzij het programma promotie gemaakt en is nu Hoofd Bar Coach bij The Botanist, een bekende cocktailbar met vestigingen verspreid over het Verenigd Koninkrijk.

 

Het Scholarship programma bestaat uit virtuele en fysieke sessies verdeeld over 12 weken en omvat een breed scala aan onderwerpen waaronder mixologie, het samenstellen van menu’s en smaakcombinaties. “Ook worden de vrouwen gecoacht door professionals op verschillende gebieden zoals carrière, (social media) marketing en personal branding om zo hun talenten naar een hoger niveau te tillen”, aldus de initiatiefnemers Raissa en Joyce de Haas van Double Dutch. 

 

De inschrijving is geopend en zal sluiten op 3 mei 2023.

Inschrijven via:
https://doubledutchdrinks.eu/female-bartending-scholarship-application of door het opsturen van CV inclusief motivatiebrief naar hello@doubledutchdrinks.com.