Ga terug

20 april 2020

Innovatie & Duurzaamheid

World Trade Center Eindhoven on the Move!

Wat een vreemde situatie, zo min mogelijk sociale contacten en werken op afstand. Willy van de Kerkhof, voorzitter WTCE, nodigt ondernemers daarom graag uit voor WTCE on the move; wekelijkse livestreams met ondernemers waar we in gesprek gaan over de uitdagingen tijdens de Corona crisis want ‘de wereld staat op zijn kop’.

De afgelopen weken zijn we in gesprek gegaan met Wiljan Bazelmans – Bazelmans AV, Anton & Hans van Limpt – Bestronics, Gerard en Remko van Keulen – E.T.B. van Keulen en Ferry Weelen & Alissa van Tongerloo van Holla Advocaten:

· Blijf in contact met je klanten en medewerkers &
· Bekijk de situatie vanuit een helikopter view en ga samen brainstormen, maak een plan: hoe komen we verder?
· Ga door met je activiteiten
· Ontwikkel met medewerkers marketing & nieuwe producten
· Bespreek nieuwe ideeën met je klanten
· Probeer zoveel mogelijk werk in de regio neer te leggen.
· Met respect voor elkaar kan het werk vaak prima doorgaan
· In lege overheidsgebouwen en scholen kunnen juist nu bedrijven goed aan de slag om aanpassingen te doen!
· Ga niet juridiseren, maar neem contact op met de wederpartij en kijk of je kunt heronderhandelen over het huidige contract. Je zit namelijk beide in hetzelfde schuitje.

Kortom: gezondheid staat voorop maar we moeten de economie per 1 mei intelligent opstarten anders beland de economie op de IC en stevenen we af op een grote werkeloosheid, ZZPers die thuis zitten en faillissementen voor veel bedrijven!

Wil jij ook meepraten tijdens de livestreams? Volg dan het WTCE Youtube kanaal. Heb je vragen? Neem dan contact met WTCE via info@wtce.nl of 040 237 4972.

Gerelateerd