7 november 2022

Zorg en Welzijn

Westerveld: uniek en eigentijds afscheid nemen

Wanneer u geconfronteerd wordt met een overlijden, of u verwacht binnenkort een overlijden, dan komt er veel op u af. U heeft dan hoogstwaarschijnlijk behoefte aan een luisterend oor, van iemand die u begrijpt en u vervolgens begeleidt van het eerste moment tot aan de uitvaart. Westerveld Uitvaarten, oftewel Fréderique, brengt u graag rust en neemt alle tijd voor u. Een uitvaart in het teken van leven, uniek en eigentijds, dat is waar Westerveld voor staat.

Iedereen is welkom
Bij Westerveld is iedereen welkom. Het maakt geen verschil waar en óf u een uitvaartverzekering heeft afgesloten. U kunt altijd gebruik maken van de diensten van Fréderique en ongeacht waar u een verzekering heeft afgesloten, u heeft altijd recht op uw uitkering. Omdat het een verzekering is voor een uitvaart, is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent wat uw rechten en plichten zijn.

Organisatie en overzicht in roerige tijden
Tijdens een uitvaart staan we stil bij iemands hele leven. Dit vraagt om organisatie en overzicht, precies wat Westerveld Uitvaarten u brengt. Samen wordt er aan alles gedacht en ook niets vergeten. U hoeft niet te vrezen dat er iets niet wordt verteld of niet geheel volgens uw wensen verloopt. In uw vertrouwde omgeving worden gezamenlijk de puntjes op de ‘i’ gezet niets aan het toeval overgelaten. Van aangifte van overlijden tot de uitkering van de verzekering, van de invulling van de dienst tot rouwkaarten en -advertenties en van locaties tot de muziek, alle keuzes die gemaakt worden, begeleid Fréderique zorgvuldig en ontzorgt u tot in detail.

Toegankelijk, dichtbij en eerlijk
Door de kleinschalige omvang van Westerveld Uitvaarten, is de persoonlijke betrokkenheid enorm. Ook voor kinderen heeft het verlies van een dierbare een grote impact, hoe oud ze ook zijn. In samenspraak met u wordt er een passende manier bedacht dat ook de kinderen betrokken zijn bij het afscheid.

De werkwijze van Fréderique is transparant, zo ook de tarieven. Voor de begeleiding wordt er een vaste fee in rekening gebracht. Na het aangeven van uw wensen wordt er een kostenbegroting gemaakt zodat u vooraf aan de uitvaart grotendeels weet waar u aan toe bent. Westerveld is voornamelijk werkzaam in de regio Tilburg en Eindhoven, met Oisterwijk als thuisbasis. Uiteraard ook beschikbaar in de rest van Nederland.