Partner

19 juli 2021

Vastgoed

VO65 BOOT TEAM CHILDHOOD OMGEDOOPT NAAR JANSSEN DE JONG

Na een mooie zeilcampagne van ruim twee maanden is Team Childhood I met de Volvo 65 aangekomen in de haven van Den Haag. Het team heeft in deze periode de proloog gewonnen en is als vierde gefinisht in The Ocean Race Europe. Janssen de Jong Groep neemt op de boot voor de rest van het jaar de positie over van de World Childhood Foundation. 

Zeiltalenten
Janssen de Jong Groep is in april 2021 toegetreden tot de belangrijkste partners van Team Childhood I. Ivo van der Mark, CEO van Janssen de Jong Groep: “De zeilsport past bij onze visie op teambuilding en het behalen van doelen. Het is een prachtige metafoor voor ons dagelijks werk en past goed bij onze kernwaarden Lef, Oplossingsgericht en Samen. De sponsoring van Team Childhood I was een logisch vervolg op onze sponsoring van het 69F jeugd foil project Team DutchSail – Janssen de Jong. Beide campagnes richten zich op het opleiden van jonge talentvolle zeilers. Wij willen deze nieuwe generatie graag inspireren met ondernemerschap, innovatie en lef. We willen laten zien dat dromen uitkomen als je doorzet en samenwerkt.”

Opleiding en teambuilding
Tijdens The Ocean Race Europe was het doel om de volgende generatie Nederlandse zeilers onder begeleiding van ervaren professionals zoveel mogelijk ervaring op te laten doen. Nu de boot in Den Haag ligt, wordt de rest van het seizoen gebruikt om onder de naam “Janssen de Jong” met een jonge bemanning zoveel mogelijk uren te maken in aanloop naar The Ocean Race 2022-2023. Ivo van der Mark: “Door ons nu op deze manier aan het team te verbinden kunnen we nog meer uit de samenwerking halen. Als onderdeel van het partnerschap organiseren we klant- en teambuildingsdagen in Scheveningen. Daarnaast maakt de boot dit najaar de overtocht naar onze dochterondernemingen in het Caribische gebied. Ook daar vinden teambuildingsdagen, relatie events en zeilraces plaats.”

The Ocean Race 2022-2023
Sailing Holland en DutchSail hebben een gezamenlijke ambitie om in 2022-2023 met de VO65 aan de start van The Ocean Race te verschijnen. Na eerdere deelname in 2014-2015 en 2017-2018 zou het de derde keer zijn dat een Nederlandse boot aan de start verschijnt. Ivo van der Mark: “Hoewel Janssen de Jong Groep zich niet als hoofdsponsor aan The Ocean Race 2022-2023 zal verbinden, zijn wij trots dat we met het huidige partnerschap het fundament kunnen vormen voor de ambities van het team.”