Partner

12 maart 2021

Nieuws

Veldsink Advies neemt Schinkel Adviesgroep over

Veldsink Advies, de intermediairtak van Veldsink Groep neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2021 een meerderheidsbelang in Schinkel Adviesgroep Oost-Souburg. Met deze overname telt Veldsink Advies nu 60 kantoren, verspreid over 10 provincies in Nederland.

Veldsink: “Steeds meer eigenaren van assurantiekantoren zien de toegevoegde waarde in van de ‘local hero’, met een grote mate van behoud van de eigen identiteit in combinatie met de kracht van het familiebedrijf als grote broer; echt bezig zijn met het adviseren van je klanten en de rest aan anderen overlaten. Wij doen dit al meer dan 42 jaar succesvol en bouwen daardoor gestaag door aan ons fijnmazig kantorennet.”

Totaalpakket

Volgens het bedrijf is Schinkel Adviesgroep zo’n echte local hero met meer dan 2 miljoen omzet en 24 medewerkers. “Zij bieden een totaalpakket aan financiële diensten voor particulieren en zakelijke klanten met hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en sparen. Erik Dellebeke en Marcel Janse blijven de directie van het kantoor voeren en het kantoor gaat verder onder de naam Veldsink – Schinkel.”

Meer overnames

Naast de overname van Schinkel Adviesgroep heeft Veldsink Advies per 1 januari. eveneens overnames gedaan in Bathmen (Robert Scholten Assurantiën), Leersum (Deur Financiële Diensten), Aalsmeer (AVA)en Deventer (Assurantiekantoor van 1877 H.M. Scheeffer).