8 juni 2022

Vastgoed

VastgoedMarketing Event: Het eerste event waar vastgoedstylisten, fotografen en makelaars samen komen!

Op 23 juni a.s. vindt het VastgoedMarketing Event plaats in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Een live event waar deelnemers hun kennis op het gebied van vastgoedpresentatie kunnen vergroten. En tevens met elkaar kunnen netwerken om zo het vakgebied naar een hoger level in Nederland te brengen. Het event biedt plaats voor een select gezelschap van maximaal 100 deelnemers.

Nederland loopt voorop op het gebied van professionele woningpresentaties voor de verkoop

Op Funda worden huizen prachtig gepresenteerd door middel van foto’s, video’s, virtuele tours, etc. Maar wie helpt een woningverkoper om zijn of haar huis zo mooi voor de verkoop te presenteren? Dat zijn drie beroepsgroepen: vastgoedstylisten, fotografen en makelaars, en het is hoog tijd dat deze groepen elkaar gaan ontmoeten.

Vastgoedpresentatie is een vak dat door alle technische innovaties niet stil staat en super interessant is. Ursula en Liesbeth, beiden Keurmerkstylist Vastgoed en opleiders van de Vastgoedstyling Opleiding, hebben een heldere missie: het vakgebied in Nederland naar een hoger level brengen. Vanwege hun liefde voor vastgoedstyling, ontstond het idee voor het VastgoedMarketing Event om samen met vastgoedfotografen en makelaars hun vakgebied meer bekendheid te geven.

Interessant programma voor al deze beroepsgroepen

De dag wordt geopend door de uitvindster van ‘Home Staging’, Barb Schwarz via een live verbinding met Hawaii. Daarna neemt Paula Bullard, Keurmerkstylist Vastgoed, het stokje over en vertelt zij hoe vastgoedstyling zich in Europa en Nederland heeft ontwikkeld. Vervolgens laat Katinka Kolenaar van Cubiqz zien dat kartonnen meubels een fantastische oplossing voor leegstaande panden zijn. Maurits van der Heide van Blinqlab neemt bezoekers mee in zijn visie hoe woningen in de toekomst worden gepresenteerd.

De ochtend wordt afgesloten door Gijs van Wijgerden, directeur van Makelaarsland. Hij geeft aan wat de trends in de woningmarkt zijn en vertelt hoe Makelaarsland daarop inspeelt. In de lunchpauze is er volop ruimte om te netwerken met de sprekers en de overige gasten. In de middag staan er wederom een drietal inspiratiesessies op het programma. De dag wordt afgesloten met een boeiende discussie door de verschillende experts over het vakgebied.

Reserveer een plek

Het event vindt plaats in de Gelderlandfabriek, een prachtig historisch pand in Culemborg. De Gelderlandfabriek is een voormalige meubelfabriek waar nu creatieve zelfstandigen en bezoekers van het restaurant Una Volta elkaar ontmoeten. De locatie ligt centraal in Nederland, naast het station, en is dus ook met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De kaartverkoop (€97) is inmiddels gestart. Er is plek voor 100 gasten. Aanwezig zijn bij dit unieke event? Reserveer een plek op vastgoedmarketingevent.nl. Kortom, een super inspirerende dag waar alle vastgoedstylisten, fotografen en makelaars bij willen zijn!